Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eloise19

Prośba studentki psychologi;)

Polecane posty

Witam wszystkie Mamy na tym forum! Nazywam się Edyta i jestem studentką psychologii na V roku.Pisze obecnie pracę magisterską.Mam ogromną prośbę wczoraj wieczorem dowiedziałam się że mam dwa tygodnie na przebadanie 100 matek. Niestety nie posiadam w swoim młodym gronie znajomych tylu osób i stąd moja prośba,jeśli któraś z was znalazłaby chwilę na wypełnienie tej ankiety byłabym bardzo bardzo wdzięczna! Z góry mega dzięki za uratownia mnie i mojej pracy. Ankieta jest oczywiście w pełni anonimowa,Dotyczy wpływu twórczego wychowywania dziecka.Link do niej poniżej: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflvq98O3VCJJK6B5wSBpHhhoDJ8-gm5H6t7IKDvKeJ3q5zhA/viewform?c=0&;w=1

Gość alexjones
Ja nie jestem matką ale bardzo chciałbym być. Czy mogę wziać udział?

że tak się odezwę choć daleko mi do matki. Ale za to jestem ojcem czwórki już odchowanych dzieci. Grzebałem kiedyś w samochodach i syn nawet zasyiał przy tym. Teraz znajdzie podkładkię czy inną nakrętkę na ulicy i wie od czego to jest. Sorki za błędy, ale miałem udar i od nowa wszystkiego się uczę. Nawet wartośc****eniądza.

że tak się odezwę choć daleko mi do matki. Ale za to jestem ojcem czwórki już odchowanych dzieci. Grzebałem kiedyś w samochodach i syn nawet zasyiał przy tym. Teraz znajdzie podkładkię czy inną nakrętkę na ulicy i wie od czego to jest. Sorki za błędy, ale miałem udar i od nowa wszystkiego się uczę. Nawet wartośc****eniądza.

i studentka piątego roku psychologii dała d**y. Daje temat i milczy. To jak przystało na psychologa jest niewybaczalne. Radzę zmienić profęsję. Np. Zamiatanie ulic.

Gość gość
Ona nie jest studentką psychologii.:-D Żaden wykładowca nie zaliczy pracy na podstawie POSTÓW LUDZI Z INTERNETU.No ludzieeeeeeee!!!Ja też studiowałem i wiem co piszę.:-D

Gość gość
Ja jestem matką po dwoch ciążach i operacji zmiany płci, dzieci do mnie mówią teraz tato. Co pani na to? Czy jak odpowiem na pytania jako Kazimierz to będzie sięto liczyło ,czy mam skłamać i odpowiedzieć jako Marta?

ANALIZA STATYSTYCZNA - SPSS, STATISTICA, RSTUDIO, EXCEL - ANKIETY, BADANIA Oferuję pomoc w analizie statystycznej wyników badań (ankietowych, kwestionariuszowych) do prac magisterskich, licencjackich, prezentacji graficznej, weryfikacji hipotez. Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 12 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 / globmistrz@interia.pl http://analiza-statystyczna.prv.pl/

Akurat jestem studentką ,nie wiem jaki miałabym cel w publikowaniu anonimowej ankiety i robieniem badań na temat twórczości,nie mam tyle wolnego czasu żeby robić to z przyjemności.Po prostu trochę zaspałam a nie mam tylu znajomych którzy mogliby wypełnić kwestionariusz. To tylko prośba jak ktoś ma chęć może wypełnić,nie matki tez mogą,ale wypełnić mogą tylko kobiety:)