Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca Wrocław Popowice

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak obecnie dojeżdża do pracy prawie 1,5 godziny i przez to często się tylko mijamy :/ Wynajmujemy mieszkanie w Popowicach i fajnie byłoby znaleźć pracę gdzieś w okolicy. Niestety ma tylko średnie wykształcenie, ale za to dużą chęć do pracy. Czy możecie polecić jakąś fizyczną pracę w okolicy Popowic? Dobrze jakby atmosfera była spoko...

Gość Gośka95
A może by sobie znalazł jakieś zajęcie? Poza tym można sobie poszukać w Google

Gość gość
Wiem, że możemy poszukać w necie. Jednak z ofertami pracy różnie bywa. Nie raz rzeczywistość jest inna niż obietnice.

Gość Al4ert
W okolicy Popowic jest kilka dużych zakładów. Myślę, że Twój chłopak mógłby spróbować znaleźć pracę w jednym z nich. Z tego co wiem, to obecnie rekrutację prowadzi firma Polmer z Pilczyc. Dojazd z Popowic zajmuje ok 15 minut autobusem. Licząc do tego jeszcze spacer na przystanek razem nie powinno trwać to więcej niż ok 30 min w jedną stronę. Natomiast oferta pracy w zakładzie Polmer wydaje się być interesująca. Oferowane jest zatrudnienie bez pośredników, na umowę o pracę na czas nieokreślnony już po pierwszym miesiącu próbnym. Ponadto firma oferuje możliwość rozwoju (szkolenia, jezyki) pakiet medyczny. Myślę, że warto spróbować. Więcej informacji można znaleźć na stronie: http://rekrutacja.polmer.pl/