Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dziewczyna na mnie patrzy to coś oznacza?

Polecane posty

Gość gość

w sensie tak bez rozmowy bo przy rozmowie to normalne

Gość gość
Ja się gapie na mężczyznę który mi się podoba

Gość gość
Jeśli się tylko patrzy, to może masz coś dziwnego na twarzy. Jeśli się patrzy i uśmiecha do Ciebie, to daje Ci zielone światło, żebyś podszedł i zagadał.

Gość gość
patrzy ale bez uśmiechu ostatnio tak wrecz prosto w oczy spojrzala. podczas rozmowy sie usmiecha

Gość gość
Tak, znaczy. .. Patrzy na Ciebie :)

Gość gość
Też na niego patrzę bez uśmiechu

Gość gość
Podobają mi się tego typu "problemy". Ale poważnie teraz. Autorze, kobiety, tak, jak i mężczyźni (chyba?), patrzą na drugą osobę z dwu względów. 1. Po prostu patrzą. Patrzą, bo widzą człowieka, który stoi tuż obok. I tu filozofii nie ma. 2. Patrzą przychylnie, z sympatią, radością. I, być może, z zaproszeniem do rozmowy. Jeśli do tego dochodzi uśmiech i trzepotanie rzęsami (niektóre tak robią, nawet mimowolnie, nie wiedzieć - czemu), to może oznaczać, że podobasz się tej dziewczynie i ona chce, byś także zwrócił na nią uwagę. Są też i takie, które rozmawiają głośniej lub śmieją się na całego, patrząc w kierunku wybranego chłopaka, bo chcą, by ten je zauważył. Czyli, tak jakby, same zaczepiają, kokietują. Autorze, jeśli masz z tą dziewczyną jakiś kontakt, to odwzajemniaj jej spojrzenia i uśmiechy jak najczęściej. Jeśli znajdziesz w sobie tyle śmiałości (a może ona), to zagadaj do niej. Kto wie, co może wyniknąć z tych spojrzeń. Może to jest zupełnie nic, a może - dziewczyna nie jest zbyt śmiała i tylko patrzy?

Gość gość
Ja jeżeli spogladam na faceta to mi sie podoba i nie usmiecham się do nieznajomego, bo jestem raczej nieśmiała. No chyba że dziwnie wygląda...