Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonnia

Czy taki gwałt, nie gwałt, powinnam zgłosić na policję?

Polecane posty

Gość gość
Nie ma prawdziwych lesbijek. Są tylko niewybolcowane histeryczki. Jak taka poczuje w sobie dobrego bolca to raz 2 nawraca się na normalnosć

Gość gość
Napisalas: chciałabym jej zdradzić ale równocześnie zżerała mnie od środka coraz silniejsza ciekawość jakby to było. A ja ci na to: ciekawosc to pierwszy stopien do piekla. I powiedzialabym to kazdemu niezaleznie od preferencji seksualnych. Les, homo, bi, hetero - jesli sa w zwiazkach, ciekawosc seksualna innych potencjalnych bzykaczy rzuca sie na nich cieniem, nie ma usprawiedliwienia. Nawarzylas piwa, to trudnk, teraz pij. Glupio zrobilas, jestes w kropce, juz samo to jest kara. A czy zglaszac na policje, to sama zdecyduj. Z mojego punktu widzenia ty w relacji z tymi kolesiami niby sie bronilas, ale tylko dla zasady, a w rzeczywistosci mialas ucieche.

Gość gość
Jeśli stosowali siłę to znaczy że zostałaś zgwałcona i powinnaś to zgłosić. Bezkarność ich tylko zachęci do dalszych gwałtów. Zgłoś to aby chronić inne kobiety.

Gość gość
Sorry, zjadlo mi. Napisalas: NIE chciałabym jej zdradzić ale równocześnie zżerała mnie od środka coraz silniejsza ciekawość jakby to było. A ja ci na to: ciekawosc to pierwszy stopien do piekla. I powiedzialabym to kazdemu niezaleznie od preferencji seksualnych. Les, homo, bi, hetero - jesli sa w zwiazkach, ciekawosc seksualna innych potencjalnych bzykaczy rzuca sie na nich cieniem, nie ma usprawiedliwienia. Nawarzylas piwa, to trudnk, teraz pij. Glupio zrobilas, jestes w kropce, juz samo to jest kara. A czy zglaszac na policje, to sama zdecyduj. Z mojego punktu widzenia ty w relacji z tymi kolesiami niby sie bronilas, ale tylko dla zasady, a w rzeczywistosci mialas ucieche.

Gość gość
A nie mowilem ze ten glupi lewak reSCATor bedzie bronil gwa/lcicieli

Gość gość
Jeżeli na policji autorka tak samo opisze dokladnie tamto zdarzenie, to szans wielkich nie ma.

Gość gość
10:50 Co ty piszesz! Zaraz jakis kretyn uzna ciebie za "głupiego lewaka".

Gość gość
Z mojego punktu widzenia ty w relacji z tymi kolesiami niby sie bronilas, ale tylko dla zasady, a w rzeczywistosci mialas ucieche. x To też nie jest do końca tak jak myślisz. Marzyłam skrycie o facecie, nie wypieram się, ale niekoniecznie od razu o dwóch facetach naraz. To naprawdę bolało, gdy tak silnie wgniatał moje skrzyżowane za głową nadgarstki w wersalkę. Przytrzymywali mnie. Czy jakakolwiek kobieta lubi być trzymana? Raczej chyba nie. Masz odpowiedź.

Gość gość
wiele kobiet lubi