Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypada czy nie? Waszym zdaniem.

Polecane posty

Gość gość
No to idź na pogrzeb na czerwono w końcu to zabobon iść w czarnym. Wymagane kolory w środowisku ludzi na poziomie to nie zabobony. Zabobony to np nie przechodzić pod drabina lub przejść na druga stronę bo czarny kot przebieg drogę To co wy nazwywacie zabobonami nazwywa sie nieobycie i brakiem klasy.

Gość Zła synowa
Równie dobrze może Pani założyć biała sukienkę (tak jak uczyniła moja teściowa na moim ślubie

Gość Zła synowa cd
Obie wersje są co najmniej niestosowene w takim dniu.

Gość gość
Gdybym na weselu zobaczyła matkę młodego ubrana na czarno, to automatycznie pomyslalabym, że nie cieszy się tym ślubem, nie lubi synowej, ogólnie źle życzy temu malzenstwu. Nie chodzi o żadne zabobony, tylko symbolikę tego koloru, podobnie jak kwiaty i ich kolory też mają swoją "mowę". Zakładając czerń na ślub swojego syna chcąc nie chcąc manifestujesz pewne podejście, wydaje mi się, że u Ciebie to jednak wersja "chcąc", jako że nie obchodzi Cię w ogóle potencjalna reakcja synowej. Musisz postawić na swoim, bo w głowie Ci się nie mieści, że miałabyś się dostosować do innej kobiety w życiu Twojego syna. Idź, idź ubrana na czarno, przynajmniej wszyscy zobaczą, jaka teściowa się młodej szykuje. Nikt w oczy może nie powie, że to nietakt, ale pomyślą wszyscy, masz jak w banku.

Gość gość
Autorko, ile ważysz i ile masz wzrostu? To tez ważne, jeśli chodzi o ubiór.

Gość gość
Mam 167 cm i waże 67 kg. Słuchajcie, ja zawsze na imprezy ubieram się z czerń, wszyscy juz do tego przywykli. Moja rodzina mnie zna i na pewno nie będą złego słowa mówić. Moja druga córka ma zamiar ubrać się na biało tzn takie ecru sukienkę a druga na czarno to też źle? Przesadzacie.

Gość gość
Więc figure musisz miec spoko. Ładnie Ci będzie w tej sukience co podlinkowałaś. Nie zwracaj uwagi na te opinie, że nie wypada. Wypada. To już nie te czasy.

Gość gość
juz lepszy bedzie granat

Gość gość
"Słuchajcie, ja zawsze na imprezy ubieram się z czerń, wszyscy juz do tego przywykli. " Skoro tak to to nie powinno być dla nikogo zaskoczeniem.

Gość gość
Dokładnie. Co innego jakbyś tylko na slub syna ubrala czern.

Gość gość
Wypada

Gość gość
A moze cos grafitowe lub w granacie? To tez ciemne barwy i nie dodają kg

Gość gość
Nie pasuje. Oszalalas do reszty?

Gość gość
Hmm w sumie zalezy od kiecki

Gość gość
Siostra ma rację

Gość gość
Ja bym czerni nie ubrala

Gość gość
Zapytaj przyszłej synowej.

Gość gość
Ja tez mam zamiar na slub syna isc na czarno. Cieszę sie ze znalazlam bratnia dusze.

Gość gość
to provo jak byk!po prostu tesciowa chce pokazac ze nie akceptuje wyboru syna i na znak zaloby ubiera sie na czarno na slub

Gość gość
Moja tesciowa tez sie ubrala na czarno. Jak zwykle z resztą. I po weselu sie pytała czy mi sie jej sukienka podobala. A ja glupian nie zajarzylam i powiedziałam ze ładna.

Gość gość
Cała rodzina widzę ma coś z głową, teściowa na czarno, szwagierki na biało i czarno. W głowie się nie mieści taki brak klasy, współczuję młodej

Gość gość
Wszyscy tu o autorki i syna rodzinie, że przywykli I w ogóle, ale halo, tam chyba też będzie rodzina synowiej? W ogóle jakie Chamillionaire, cała rodzina ubierze się w kolory, w które nie powinno się ubierać? Coś jest z wami nie tak, aż tak bardzo Autorko nie trawisz synowiej? To zrob jej przysługę i w ogóle zostań w domu skoro nieasz ani taktu ani klasy, a tylko chamstwo od Ciebie przemawia.

Gość gość
No i coz tego ze moje córki planuja ubrac sie w tyc odcieniach? To normalne kolory. Nilt ich z panna młoda nie pomyli. Spokojnie. Corka planuje czarna krótka sukienke. A jataka jaka wczesnien pokazalam. Czarną bo to moj kolor. Tylko na lomunie do corki wnuczka ubralam jasna sukienke. Ale to co innego. Komunia i slub. Na komunieaie nie tanczy.

Gość gość
Pstro

Gość gość
Nie jestem wstanie zrozumieć, po co był zakładany ten temat Większość odpowiedzi jest na nie, a autorka uparcie swoje. Uważam, że matce pana młodego nie wypada iść w czarnym a przyszłym szwagierkom w białym /ecru. Dodatkowo wesele letnie, w czerwcu.

Gość gość
O już po weselu. Ubralam się tak jak planowałam i co? Nic. Pomimo czern nikt mnie z wesela syna i synowej nie wyprosil I nikt nic nie mówił. Ludzie idźmy z duchem czasu, więcej dystansu do starych zabobonow.