Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się orgazmu...

Polecane posty

Gość gość

Z moim narzeczonym kochamy się często. Ja mam jakiś lęk przed orgazmem. To tak, jakbym nie czuła się bezpieczna, boję się tego co stanie się z moim ciałem... Że stracę kontrolę, że będzie mnie to boleć czy też oddam mocz. Zawsze kiedy czuję,że jestem blisko przerywam stosunek, mój partner jest bardzo wyrozumiały chodź wiem że dręczy go to dlaczego rezygnuje z przyjemności, zadawał nie raz mi to pytanie ale konkretnej odpowiedzi sama nie umiem udzielić. Czuję jak zaciskają mi się mięśnie pochwy, które z jednej strony chciałyby się otworzyć, ale coś mi nie pozwala i się broni przed tym. Czy taki strach przed orgazmem może być związany z problemami z emocjami? Jak mogę sobie pomoc?Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
Spróbuj doprowadzić się do orgazmu kiedy będziesz sama w domu - przynajmniej będziesz wiedziała, czy Ci się spodoba, czy nie i nikt Cię przy tym nie zobaczy. ;-)

Gość gość
Tak się dzieje jak się uprawia seks pozamałżeński. To znak od Boga.

Gość gość
Jejku kobieto pozbawiasz się najprzyjemniejszej czynności w życiu. Daj się ponieść, a Twoje życie zmieni się w każdej płaszczyźnie.

Gość gość
Sama też próbowałam, ale jak jestem blisko to przerywam, nie potrafię...

Gość gość
gość dziś pozbawiasz się najprzyjemniejszej czynności w życiu. xx Współczuję ''bogatego'' życia.

Gość gość
Bass Astral79 napisałam czego się boję :)

Gość gość
Poproś partnera, żeby nie przerywał jak dochodzisz. Niech trzyma cie mocno tak żebyś nie mogła uchylić się i wyrwać z jego objęć. Jak już raz dojdziesz to polubisz to.

Wszystko jest w głowie, wypij lampkę wina, rozluźnij się nie rób nic na siłę. Jak będziesz mieć dobry humor to zrób to po prostu, daj się ponieść. Masz jakąś blokadę emocjonalną. Nie wiem może coś Ci ciąży nie koniecznie związanego z seksem coś z emocjami dlatego nie potrafisz się otworzyć. Wygadaj się do kogoś.

Gość gość
Jak jesteś pełnoletnia to do seksuologa

Gość gość
Parter próbował w ten sposób, ale ja nie wytrzymałam i zaczęłam go błagać żeby przestał... Nie wiem co jest ze mną nie tak, bo chciałabym dać tą satysfakcję partnerowi :(