Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tutaj

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego zakładaja tematy o treści np ze sa w ciąży i zamierzają zjeść tabletki poronne a nikt nic im zaden administrator tego nigdzie nie zglasza? Czy one mają mogą sobie tak robić co chcą ? Nie rozumiem tego

Gość gość
Tak. Każdy ma prawo rozporządzać swoim ciałem wg swojej woli. Zajmij się swoimi sprawami, zamiast wtykać nos w cudze.

Gość gość
Spoko każdy ma swoją wolę, tylko istnieje też prawo karne chyba co nie? A takie rzeczy chyba sa karalne gdy kobieta chwali się tym ze chce celowo ronić..więc gdzie jest administracja ?

Gość gość
Na Kafeterii nie ma administracji.

Gość gość
Tabletki poronne nie sa na razie zakazane

Gość gość
Każde forum ma administratorow. Inaczej nie było by opcji ,,zgłoś" przy postach..tyle ze to zglaszanie gowno daje bo nikt nie reaguje, taki pic na wode

Gość gość
Jak to nie są zakazane? Czyli rozumiem ze kobiety sobie mogą ronić celowo i nie grozi im odpowiedzialność karna? Serio?

no i? a temat o wstrzykiwaniu g****a, kopaniu ciężarnej w brzuch, gwałceniu dziecka? first day on kafeteria?

Czyli rozumiem ze kobiety sobie mogą ronić celowo i nie grozi im odpowiedzialność karna? Serio? x Międlar powiedział, że aborcja to morderstwo i został skazany na roboty publiczne. pluję na to k***wskie państwo (nie mylić z krajem)

Gość gość
Wg mnie morderstwo to jak ktos zabija zwierze, a jak plod we wlasnym brzuchu to jest to po prostu oczyszczanie. Miedlar to przystojny ksiadz, ale nie wiem czy serio gadal o aborcji? Lubie go, bo jest prawicowy. Jestem katoliczka, uwazam, ze ludzkie zycie jest przeceniane. Dzieci to często potwory gorsze niz dorosli, wiec warto by było ich jak najmniej. Pozdro

Gość gość
masakra no to mnie zaskoczyliscie, bo ja myślałam ze takie cos jest karalne..w sensie przerywanie ciąży farmakologicznie, tak samo jak aborcja. I ze jedyne przypadki w jakich sie zezwala (poki co) to choroby plodu, lub uszkodzenia jakieś genetyczne. Ale nie, że legalnie kobiety mogą przerwać ciążę farmakologicznie i nic im nikt nie moze zrobić.. :-O

Gość gość
Jesteś katoliczką a mówisz w ten sposób? To się mija z katolicyzmem. Dzieci sa takie jakimi się je wychowa, ktoś wychowa na potwora to ma dziecko takie jakie wychował.

Gość gość
Dziewczyny, wytłumaczcie mi jedno..jak to się ma do siebie bo nie rozumiem. Skoro aborcja jest nielegalna w Polsce to dlaczego kobiety które chcą usunąć ciążę lub ją usuną nie są karane skoro dopuszczają się czegos nielegalnego bo ja nie rozumiem tego. Po co w takim razie słowo ,,nielegalna" ? Jak nie zobowiązuje do karania? To jest bez sensu totalnie przecież

Miedlar to przystojny ksiadz, ale nie wiem czy serio gadal o aborcji? Lubie go, bo jest prawicowy. Jestem katoliczka, uwazam, ze ludzkie zycie jest przeceniane. x :D piłaś jak pisałaś? XD no i? no jest przystojny, i ma poglądy jak facet, nie jak p***a, i mówił u Marcina Roli, że u zawieszonego księdza można się starać o zniesienie celibatu, i nakręcił filmik, że celibat jest bez sensu i niebiblijny i być może się kiedyś ożeni i NIE Z TOBĄ postrzelona wiewiórko:D

a tak serio to dostał karę za "r*****ie" Wielgusa-Szmijgusa jej własną niewiedzą:D Ci ludzie mają święte zdrowie, jakbym ja się dorwała do kamery i cisnęła po tym całym zwierzyńcu lewackim i establihmentowym to bym trafiła do celi na drugi dzień!:D

koro aborcja jest nielegalna w Polsce to dlaczego kobiety które chcą usunąć ciążę lub ją usuną nie są karane skoro dopuszczają się czegos nielegalnego bo ja nie rozumiem tego. x bo prawo pod wpływem lewactwa robi się podatne na emocje tłumu, stąd zasada dura lex i domniemania niewinności już dawno istnieje teoretycznie jak to państwo. kiedyś karali lekarza. to ma sens. no i chemicznej aborcji nie udokumentujesz i nie udowodnisz. x

Gość gość
Tak ale sa kobiety które wręcz się chwalą ze usunęły ciążę, bądź ze mają zamiar to zrobić..to takim chyba nie potrzeba dowodów na to ze nie winna prawda?

Gość Carycka
Aktualnie Kafeteria to w wiekszosci zasmiecacze, prowokacje, i jacyś z zaburzeniami chyba. Osoby, które zakladaja normalne topici i szukające porady nikna w tłumie tych smieciowych tematów

Gość gość
ja się serio zastanawiam gdzie się kryją takie kurioza jak ta cała broken i jej podobne/podobni debile. W realu w życiu takich oszołomów nie spotkałem, a chodzę po świecie kilkadziesiąt lat A! Wiem! Siedzą zamknięte w swoich domach ze swoimi "fobiami" i tam czerpią inspiracje do swoich pokręconych wizji życia i świata w kooperacji z innymi czubami równie dobrze znającymi prawdziwe życie

Gość Carycka
A nawiazujac do tematu to wiadomo że kobiety szukają anonimowo wsparcia, porady, dużo kobiet nie ukrywa że przetrwały ciaze , ale to i tak jest anonimowe, chca sie wygadac.Te które jeszcze się tu chwala to (Nie chce obrazac nikogo) zostawie bez komentarza. A czy zabieg legalny czy nie, dużo kobiet ma to gdzies, ja też staram się szanować polskie prawo Ale jeśli coś dotyczylo by mnie, żaden polityk nie będzie miał wpływu na moje ciało i decyzje .

Gość gość
W internecie nikt nie jest anonimowy przecież, każdy użytkownik ma swoje IP, i służby bez problemu mogą do niego dotrzeć. Rozumiem jak któraś pyta bo niewie co ma zrobić, ale co w sytuacji gdy jasno oznajmia ze ona kupila tabletki i podjęła decyzję ze usunie ? Czy w takim przypadku także kobieta jest niekaralna? Zakładając ze nie jest to prowokacja tylko ktoras pisze tak na serio..zreszta taka się nie wytłumaczy ze ,,ona tylko zartowała" bo wystarczy sprawdzić czy faktycznie jest w ciąży i co wtedy? Zostaje aresztowana i jest pod kontrolą policji by nie doprowadziła do usunieciq czy jak

Gość gość
Europa jest feministyczna i lewacka kobiety mogą zabijać nienarodzone dzieci ale z drugiej strony muzułmanie mogą gwałcić europejki. Brak moralności odbiera rozum. Śmieszne jest to, że kobiety popierają mordowanie dzieci jednocześnie czepiają się mężczyzn, że z tym walczą a potem narzekają na brak odpowiedzialności mężczyzn za dzieci. Twór już dawno zjada twórce!

Gość gość
To jest właśnie autorze "równouprawnienie", że kobieta może więcej niż facet. Na szczęście przez ten feminizm, rewolucje seksualną i "równouprawnienie" białą rasa zdycha, więc już niedługo ten rak cywilizacji zostanie unicestwiony.