Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość9999646786

Najgorsza decyzja

Polecane posty

Gość gość9999646786

Marysia 12234555 dziś [18:03] Hej, z góry proszę o nie krytykowanie mnie i mojego zachowania, wystarczająco jestem załamana. Nazwaliśmy dziecko imieniem x, minęło dwa miesiące a rodzina męża ciagle wygadywała jakie brzydkie imię ze nie pasuje do dziecka itd( imię było zwykle, nie wymyślne). Niestety mąż zaczął mnie namawiać abyśmy poszli do urzędu i zmienili imię, mając gorszy dzień uległam i poszłam. Zmieniliśmy na Imię y. Już po wyjściu żałowałam tej decyzji. Od trzech dni nie mogę jeść, płacze nie spie. Nie mogę się opiekować dzieckiem, całymi dniami spie. Może to głupie ale nie potrafię mówić do dziecka innym Imieniem, jak tylko mąż mówi nowym imieniem Do syna po prostu płacze. Czuje się odebrano mi dziecko o imieniu x, mimo ze to jest to samo Dziecko czuje pustkę. Wiem ze jednorazowo można zmienić dziecku imię, my wykorzystaliśmy ta szanse. Czy można wrócić do pierwotnego imienia? Dodam ze chrzest mamy za tydzień. Proszę o rady bo psychiczne leżę...

Gość gość
Przecież to jest Twoje dziecko, to samo. Więc nad czym płaczesz i ubolewasz? Ten sam mały człowieczek, kochasz go i tyle. Możesz nadal mówić do niego starym imieniem.