Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 lat różnicy

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata a on jest 16lat starszy. Zastanawiamy się czy nasz związek ma sens i czy za parę lat nie będę żałować. Czy ktoś z was jest/był w takim związku? Nie mialam takiej chemii z żadnym chłopakiem w moim wieku i z żadnym tak dobrze mi się nie rozmawiało o życiu (wszystkim). Nie jesteśmy razem. Nie uprawialismy seksu chociaż mieliśmy jedną namiętną sytuacje ale on nie chciał się kocha bo uważa że za bardzo mnie lubi i nie wybaczył by sobie tego. A ostatnio powiedział że chciałby ze mną być ale co powiedzą moi rodzice i jak ja będę miała 30 lat to jak on będzie przy mnie wyglądał, że nie chce marnować mi życia. Jestem inna od rówieśniczek, zawsze byłam poważniejsza, rozważna. Proszę o sensowne i poważne odpowiedzi.

Gość Aniaklklklk
Staje mu jeszcze?:D

Gość gość
Kochasz sie z nim TYLKO w gumce?

Gość gość
moj 60 letni stary zdradza matke i to fotografuje to znak ze moze facetowi stawac

Gość gość
Wyjdź za niego za mąż, przecież po jego śmierci DZIEDZICZYSZ JEGO KLEJNOTY.

Gość gość
nie, w podomce też

Gość gość
autorko tematu, jesteś altruistką studentką bo dajesz mu ZA DARMO gdy inni faceci muszą studentkom płacić przynajmniej 100 zł za godzinne spotkanie

Gość gość
Będziesz żałować. To jest bardzo dużo, ale zaraz przylecą amatorki starych dziadów i będą cię przekonywać, że to takie cudowne. Ty sprawdź czy mu chociaż staje zanim się w to władujesz. Chłop ma 40 lat a w tym wieku to już problemy są. No chyba, że dla ciebie seks jest nieważny. Jakoś mi się nie widzi, że facet mający okazję na seks z fajną laską nie robi tego bo za bardzo cie lubi. To tym bardziej powinien do tego dążyć jeśli nie znacie się "od wczoraj". Pomyśl ty masz za 20 lat 44 lata (prawie tak jak on teraz) czyli jeszcze babka niczego sobie a on 60 czyli stary dziad. Ale miłość nie zna wieku.

Gość gość
Napisałam że nie uprawialiśmy seksu i oczekuje odpowiedzi od osób, które były w takich związkach.

Gość gość
Staje mu sprawdziłam;-)

Gość gość
To w związkach ci napiszą, że jest super i w ogóle tęcze i jednorożce tak cudownie jest, bo nie przyznają się ile to niesie ze sobą konsekwencji i wad. Był taki temat o starych dziadach tylko tam różnica była 25 lat, ale wypowiadała się babeczka (jedna z dwóch uczciwych) co była w związku z takim o 15 lat i nie polecała. Ona z nim zerwała. Jak się potem z nim spotkała po dłuuuugim czasie to się cieszyła, że ten związek się skończył, bo nie wyobrażałaby sobie być z nim teraz. Niestety facet mocno poleciał wiekowo. Sęk jednak w tym, że nie ważne co ludzie napiszą. Jesteś zauroczona więc i tak tylko jedne odpowiedzi cię interesują, te pozytywne. Spokojnie przyjdą takie i ci polecą.

Gość gość
Ty z 20.58.widać że jesteś żółtodziób co nic nie wie o życiu a tym bardziej o mężczyznach 40+ lub więcej a wypowiadasz się w tych sprawach.Mam 50+ i zaręczam ci że jeszcze nie jedna by się zdziwiła.Może ty jesteś młody i juz z tobą coś nie tak i wyliczyłeś sobie że w wieku 40+ będziesz do kitu i stąd twoje stwierdzenia.Radzę jak najszybciej udać się do lekarza po odpowiednią terapię.No cóż to prawda, że dzisiejsza młodzież to cio/ty w rurkach i mameje,świat schodzi na psy!Nie dziwota że młódki szukają starszych :D

Gość gość
"Staje mu sprawdziłam" Stawanie to nie wszystko. Chodzi o to by odbyć pełny stosunek a nie że mu oklapnie w trakcie. Tu taka na necie też się żaliła :o ale to też jest nie ważne, bo jak twierdzą amatorki starych "język na twardości nie traci". Jakbym miała ci uczciwie coś zaproponować, to się pobaw i go zostaw. Ciekawość zaspokoisz, uczucie zaspokoisz a w bagno się nie władujesz.

Gość gość
Znam małżeństwo co mąz jest starszy od zony przeszło30 lat!(kasiasty).Był w ogólnopolskiej telewizji o nim program.Mają syna o10l mają sie i żyją dobrze.Latem jeżdżą rowerami po okolicy widać że wszystko jest ok.Więcej nie mogę pisać bo to niedalecy sąsiedzi i jakby co można się domyślić o kogo chodzi.

Gość gość
na młodej pi... stary ch.. ćwiczy

Gość gość
Ta dyskusja nie ma sensu i jest bez celowa.Każdy jest inny,te przypadłości mogą miec zarówno młodzi jaki starsi,tak samo można zejść z tego świata za młodu.W mojej okolicy jest mnóstwo młodych wdów,jak niedawno liczyłem to chyba więcej jak starych.Ta dziewczyna powinna rozważyć wszystkie za i przeciw a nie słuchać wszechwiedzacych dewotek kafeteryjnych

Gość gość
dziś "Radzę jak najszybciej udać się do lekarza po odpowiednią terapię" Po viagrę tak jak ty? :)Oczywiście ty jesteś jak młody buhaj 50+ :) Taki przerost form nad treścią to też typowe dla takich staruchów go im się wydaje, że jeszcze niejedna młoda laska by na nich poleciała a niestety budzi tylko uśmiech pożałowania na ich twarzy. Lub wywołuje orgazmy jak jest odpowiednio dziany.

Gość gość
Są pewne kwestie na które nie mamy wpływu i należą do nich na przykład długość związku łączącego kobietę i mężczyznę. Obserwuje się że u kobiet, które są w trwałym związku z mężczyzną przez 4 lata poziom libido spada o połowę, zaś po około 15-20 latach jedynie 20 % kobiet odczuwa aktywny popęd seksualny do partnera.

Gość Ciekawa99
Moj obecny narzeczony ma 36 lat a ja 19. Jestesmy razem ze soba 3 lata i od 2 lat mieszkamy ze soba. Moi rodzice szanuja moj wybór bo to moje zycie. Jak w kazdym związku sa jakies male nieporozumienia ale liczy sie to co sie do siebie czuje. Rozniez zawsze roznilam sie od swoich rowiesnikow. Widac to nawet po tym ze wyprowadziłam sie z domu w wieku 15 lat i pracuje by sie utrzymac. Nie powinien liczyc sie wiek tylko uczucie i to co ci podpowiada serce

Gość gość
Ja miałem 26 lat jak poznałem swoją obecną żonę, która wtedy miała 16 lat :) Między nami jest 10 lat różnicy. Jesteśmy ze sobą od 5 lat, mamy córkę i jest cudownie :) Jak jest miłość to wiek nie jest przeszkodą :) Powodzenia

Gość gość
A co wy muzułmanie? :D Takie związki to u Arabów. :D Tam dziad bierze sobie dziewczynke-wnuczkę za żonę :D

Gość gość
nie rozumiem bab które wiążą się ze starymi, obwisłymi jajami :O

Gość gość
21:45 To się nazywa syndrom opuszczonej córki - szukanie ojca w dorosłym życiu.

Gość Ciekawa99
gość dziś nie rozumiem bab które wiążą się ze starymi, obwisłymi jajami X Nikt sie nie wiaze z obwislymi jajami :-D Serce nie sluga. To ze jakas kobieta jest ze starszym partnerem to jest jej sprawa. Ja ja zakochalam sie w swoim narzeczonym a nie w jego jajach :-D :-D

Gość gość
21:50 Makaron też się zakochał w babci, a nie w jej obwisłych cycach :D

Gość gość
Ludzie jak wy mylicie pojecia. Najwyraźniej takiej parze jest dobrze ze soba w lozku i razem. Mamy XXI wiek wiec coraz czesciej spotyka sie taka pare

Gość gość
21:55 XXI wiek? Zapytaj się swojej babci, w tamtych czasach normą było że 20-30 letni facet brał za żonę 15 latkę.... Nikt o nikogo nie pytał, nikogo nie dziwiło, nikt nawet słowa nie powiedział.

Gość gość
Nie mozna krytykować czyjejś milosci....

Gość gość
21:59 Można wszystko, zwłaszcza jeśli jest podane do wiadomości publicznej.

Gość Ciekawa99
Ludzie w tych czasach sie zacofani. Potrafia krytykowac czyjas milosc. Milosc nie wybiera. Ja nigdy bym nie przypuszczala ze bede w zwiazku z facetem ktory jest prawie o de mnie starszy o 18 lat. Gdybym sluchala ludzi to na pewno nie byla bym teraz szczesliwa