Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoznać seryjnego morderce

Polecane posty

Gość gość

Czytając wiele książek,magazynów i oglądając filmy doszedłem do wniosku,że strasznie ciężko jest rozpoznać seryjnego morderce lub seryjną morderczynie z powodu kamuflażu jaki stosują. Czy też tak uważacie?

Gość gość
seryjnego to po automacie z pełnym magazynkiem.

Gość gość
Po oczach.Ja mam tak ze od razu poznam ludzi gdy spojrze im w oczy.Np przeglądałam się facetowi,który wzbudzalbwe mnie strach,miał spojrzenie psychopaty,oczy jakby puste bez duszu,patrząc usłyszałam taką myśl "jestem zdolny do wszystkiego" No i tak było facet zabił swoich rodziców parę lat potem.Innym razie pociągnął mnie typ,ale czułam że coś z nim nie tak J wyglądał na kombinatora.Okazało się że siedział 15 lat ,o czym nie wiedziałam wcześniej.Po oczach poznam patologie,dobrych ludzi,i tych którzy są naprawdę fałszywi. Oczy,oczy,oczy

Gość gość
gość dziś Puste oczy ma większość ludzi z depresją i chorobami psychicznymi, zauważyłam. Też Ci, którzy doznali wiele cierpienia od innych i sie dystansują.

Gość gość
każdy policjant wie, bo uczą ich psychologii, że wygląd nie ma nic wspólnego z charakterem. byli już zabójcy o wyglądzie dziecka, byli święci z twarzami zakapiora.

Gość gość
Myślę,że jak się trafi na sprytnego aktora lub aktorkę o morderczych skłonnościach to kicha. Przykładowo.Amerykański thriller ,,Czarna wdowa 1987r.''ukazuje elegancką i wytworną kobietę która co chwile wychodzi za jakiegoś bogatego biznesmena po czym otruwa go,zwija majątek,zmienia wygląd i znajduje kolejnego bogacza którego też morduje,kasuje fortune i znika.Po jej wyglądzie,po jej oczach i zachowaniu nikt by nie powiedział,że to seryjna morderczyni bogatych mężczyzn A JEDNAK POZORY MYLĄ.Ten film jest oparty na faktach,bo w latach 80-tych grasowała w USA kobieta która faktycznie mordowała milionerów. Dziękuję za ciekawe odpowiedzi.:-D

Gość gość
no ta kobitka to wyglonda jak taka sucz i jaka cwana jest na tym filmie