Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój nowy blog.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Niedawno założyłam blog. Dopiero zaczynam. Opiera się on głównie na tematach życia i człowieka. Konkretniej, szczęście, nieszczęście, silna wola, motywacja, akceptacja. W skrócie mówiąc wszystkie wartości ważne w życiu. Będąc na tym forum zauważyłam wiele ludzi z problemami, a na moim blogu zajmuje się także ich rozwiązywaniem. Jeżeli jest KTOKOLWIEK zainteresowany, to podam link do bloga w komentarzu. A dlaczego w komentarzu? Bo znając kafeterię, trafię tu na falę hejtu. Mam nadzieję, że chociaż ktoś doceni mojego bloga. Dopiero zaczynam blogowanie i mam jak na razie jeden post. Ale może jeśli wam się spodoba ten post pozostaniecie ze mną na dłużej. Uwierzcie, pisanie dla czytelników jest o wiele lepsze niż pisanie bez świadomości, że ktokolwiek to czyta :)

Gość gość
dobra daj, cos tam przeczytam :)

Gość ja_Dyzio
tematy życia i człowieka, generalnie może być ciekawie ale na początek namawiam aby nawiązać współpracę z Polakami żyjącymi , mieszkającymi i pracującymi w tak zwanej strefie Schengen oraz namówić piąte pokolenie Polaków mieszkających na tak zwanych 'kresach' z okolic, których pochodziła Anna German aby chcieli opisać, jak się teraz miewają , czy uczą się języka polskiego, czy chcą i mają zamiar przyjechać do 'Polszi' jak nazywają , 38 milionów Polaków mieszka w Polsce i podobno 35 miliony Polaków zostało wygnanych z Polski , Polacy się w wielu krajach nawołują albo niszczą wzajemnie, na przykład w Holandii Polacy sobie pomagają i jest strona dla Polaków i tu są przedstawione oferty pracy lub kupię/zamienię, oddam, odstąpię , wynajmę, sprzedam itd. chodzi o to i o to biega aby powstał BLOG pomocny dla Polaków , którzy nawet mieszkają w Australii , jakiś Polak napisze, mam pomysł i coś nowego wymyśliłem co może być przydatne dla ludzi i proszę o podpowiedź, gdzie mogę złożyć projekt mojego pomysłu do Urzędu Patentowego , czyli musisz zrozumieć, że założenie BLOGA to nie jest przytulanie kota, jeżeli się pokazujesz publicznie to musisz być konsekwentna w działaniu i musisz się poświęcić , inaczej do zadu z takim BLOG-iem