Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka, stara

Polecane posty

Gość gość

samotna, bez perspektyw na rodzinę, zmianę pracy, mieszkanie, plus problemy natury psychicznej (fobia społeczna). Wracam z pracy i godzinę później jestem już w łóżku i leżę po ciemku aż zasnę. Codziennie sobie powtarzam, że przynajmniej mam pracę i zdrowie (to fizyczne przynajmniej). Mimo to przeraża mnie, że przede mną jeszcze jakieś 40 lat takiego życia.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
33

Gość gość
Odezwij się... lujek40@protonmail.com

Gość gość
Ale dlaczego bez perspektyw? Wsyztko sie da zmienic: prace, lokalizacje, mieszkanie, fobei wyeczyc, pozanc kogos, wszystko jest calkowicie mozliwe

Gość gość
Odezwij się... lujek40@protonmail.com

Gość gość
Nie zawsze się da. Ale dziękuję za miłe słowa.

Gość gość
pierdzielisz klecho pedo.

Gość gość
33? Kurcze, przeciez to pozatek zycia. Glownym twoim problemem jest to ze dalas sie zlaapc w prowincjonalna mentalnosc, ktora dyktuje, ze 30 to starosc, a jedyne wyjscie to wyjscie za maz. To sa poglady sprzed 200 lat. Wyjedz do normalnego kraju, to zobaczysz, ze w twoim wieku to ludzie dopiero zaczynaja.

Gość gość
nie p*****l

Gość gość
Przy tym co napisałaś to naprawdę DUŻO że masz pracę, no i dobre że jesteś fizycznie zdrowa. Spróbuj to wykorzystać i zamiast leżeć do nocy, wychodź na spacery. Pomyśl też może nad jakimś zwierzakiem w domu, pies byłby super towarzystwem do spacerowania i wychodzenia, albo kociak to taka przytulanka w domu. Zwierzęta potrafią dać więcej miłości i towarzystwa niż ludzie, tym bardziej jak ludzi unikasz.

Gość gość
Dziękuję

Gość ja_Dyzio
chrystusowy wiek ma, do bzykania się jeszcze nadaje a na twarz zawsze można położyć gazetę lub nowego VOGLE i trochę popatrzeć na obrazki innych kobiet w gazecie w czasie bzykania kobiety !

Gość gość
Poznalam kiedyś badzo starą kobietę, miała ponad 90 lat i mówiła dokładnie to samo, podobno całe życie. Bardzo żałowała, że nie może mieć znowu 50 lat, ale już czasu nie mogła cofnąć ...Twierdziła, ze mając 50 lat czuła się najlepiej, ale tego nie wykorzystała. A Ty ile masz lat autorko? 33? ;-)))))

Gość gość
Oprócz fobii społecznej masz też chyba depresje. To wszystko potem zamyka Cię w błędnym kole. Już wyżej o tym pisałam, ale pomyśl o jakimś zwierzaku, nie od dziś wiadomo że nawet przy ciężkich chorobach fizycznych kontakt ze zwierzęciem potrafi cuda zdziałać. A jeśli idzie o psychę to też ma swoją moc, Ty odczujesz że jesteś komuś potrzebna, coś nowego zacznie się dziać w Twoim życiu i "ktoś" będzie na Ciebie czekać :)

Gość gość
22.35 Co Ty bredzisz, na depresje nie kupuje sie psa, czy nie wychodzi sie za maż, czy nie robi sie dziecka. Żeby mieć psa, trzeba mieć energię, bo i psa można unieszczęśliwic, jeżeli potem nie ma sie kto nim zająć. Co za kretyńskie doradzanie.

Gość gość
gość dziś KRETYNEM TO JESTEŚ TY bo ani nie nie pomagasz, to jedyne co potrafisz to obrażać, a dwa naucz się czytać ze zrozumieniem amebo bez empatii. I wypad z normalnego tematu truj sobie własne życie dalej swoimi złośliwościami. F.Y.

Gość gość
gość dziś 22.35 Co Ty bredzisz, na depresje nie kupuje sie psa, czy nie wychodzi sie za maż, czy nie robi sie dziecka. Żeby mieć psa, trzeba mieć energię, bo i psa można unieszczęśliwic, jeżeli potem nie ma sie kto nim zająć. Co za kretyńskie doradzanie. x he he a dla ciebie to ╭∩╮