Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młoda partnerka oszukuje mnie

Polecane posty

Gość gość

Mam 50 lat. Poznałem 30 letnią kobietę. Nie będę ukrywać że lubię młode jędrne ciało. Kupuję drogie rzeczy mojej partnerce bo nie ukrywam że chcę z nią być dla seksu. Więc trzeba sponsorować. Tymczasem do niczego między nami nie dochodzi. Jesteśmy ze sobą kilka miesięcy a jedyny kontakt seksualny to było zrobienie mi dobrze ręką.Moja partnerka twierdzi że jest dziewicą i że nie czuje się jeszcze gotowa mimo 30.Nie wierzę żeby była dziewicą w takim wieku. Mówi że nie wie czy mnie kocha i stąd te obawy. Gdy próbuję ją objąć czy pocałować ona nagle wstaje i mówi że musi już iść bo czekają na nią rodzice. Mimo 50 jestem przystojnym facetem dbam o siebie , można mi dać 10 lat mniej. Nie rozumiem jej. Może to zabrzmi chamsko ale czuję że wyrzucam pieniądze w błoto. Ona przyjmuje prezenty nie dając w zamian nic. Czy ktoś z Panów przeżył kiedyś coś takiego.

Gość gość
To że tak zapytam, po co Ci Ona??

Gość Taki Zielony
Seks to możesz mieć bez utrzymywania "młodego" ciałka :D

Gość gość
Daj do siebie kontakt :D chcesz 2 dziewice? :D

Gość gość
hahahaha :D

Gość gość
Gold diger

Gość Gośćnastówę
A jak hajs wyciągasz to nie spierdala ? 50 lat i nic się nie nauczyłeś ja mam32 lata 10 letniego syna z dziełchą z którą ślubu nie miałem i od 3 lat w związku z 11 lat młodszą dziewczyną i to bardzo atrakcyjną , nie jeden się ślini na jej widok i po pierwsze primo jesteś dojrzałym mężczyzną więc pokaż jaja i miej kontrolę nad sytuacją ale tu niestety widać że młódka cię prostuję i wybacz ale jak nie ma porządania to majtki na dupę

Gość gość
Wydaje mi się że jestem wykorzystywany ponieważ finansuje jej prezenty a ona nie daje nic w zamian mam na myśli uczucia,mogła by chociaż raz w tygodniu ale ona nie chce! Co o tym myślicie?

Gość gość
Cwana bestia

Gość gość
Ja bym się z taką osobą rozstała...

Gość gość
Ale co to znaczy nie daje nic w zamian? Gdzie twoja miłość? Daje ci towarzystwo przecież. Nie umiesz kochać bezinteresownie? Uszanuj, że jest dziewicą. Teraz taką trafić to ciężko. A jak chciałeś prostytutki to trzeba było iść do prostytutki.

Gość gość
"Co o tym myślicie?" Myślę, że to prowo napisane przez jakąś przeciwniczkę staruchów i młódek :P Też mnie takie związki śmieszą, ale bez przesady żeby aż takie prowa pisać.

Gość gość
To jest kompletnie nielogiczne. On pisze, że chce tylko seksu i że daje wyraźne znaki, że niczego więcej nie oczekuje, ona mówi, że nie chce się bzykać, bo nie jest pewna swoich uczuć. Ona wkłada zaangażowanie, on pieniądze. Seksu ni ma i nie będzie, ponieważ to kiepski deal. Ona oczekuje uczuć, a ich nie dostaje i nie dostanie, bo jemu o coś innego chodzi. On oczekuje seksu, ale go nie dostaje i go nie dostanie, bo jej o coś innego chodzi. On więc musi znaleźć inną młodą, która będzie dawać d**y, a ona rzucić w cholerę starego pryka i znaleźć normalnego partnera. Proste.

Gość gość
Ja to widze tak: jak ona nie chce dymanka, to poderwij i bzyknij jej staruszke. To powinno ja otrzezwic! Znajdz swoje jaja i do boju!

Gość gość
masz 50 lat i nie masz zony? dla niej to ty spurchnialy dziadek myslisz ze sie z toba calowac pragnie,ot WY mezczyzni hahahaha!! im wiecej lat tym gorsi naiwni, wlasnie tacy i starsi mysla ze jak Maja duzo w portwelu to i w rozporku wzrosnie,jezeli masz Zone to mi jej zal,lubisz jedrne mlode cialko,ale twoje juz nie takie.a jak jestes Taki naiwny to kupuj prezety wydawaj kase,twoja sprawa fajnie ze dbasz o siebie, ale w glowie to chyba nie za wiele powodzenia u 18 tek

Gość gość
smieszne zalosne powinienes sie wstydzic

Gość gość
naiwnych i g....ch nie trzeba siac sami sie rodza

Gość gość
Przecież to prowo. Nie ma tak naiwnych 50latkow. Jakby facet chciał tylko seksu z młodą za prezenty to by szybko sobie taką znalazł i to nawet młodszą. Sponsoring to dziś już nie tabu a sposób na życie wielu młodych kobiet.

Gość gość
przecież widac, że to dziewucha i do tego młoda ;) sili się na proste zdania, które mają sugerować styl pisania mężczyzny;) raz pisze, że to układ dla seksu a za chwilę wyskakuje z uczuciami. To nie wynika z braku porozumienia między nimi a błędu autorki;-)

Gość gość
Jesteś żałosny. Nie dziwię się dziewczynie ze nie chce się z Tobą przespać. Ona widzi że Ci zależy tylko na jej ciele, na tym by Ci dała tylka a jej uczucia masz gdzieś, i że sam jej nie kochasz tylko chodzi Ci o sex. Nie szanujesz tej kobiety i tyle, myślisz ze prezentami kupisz jej ciało? Jeszcze mówisz ze czujesz się jakbyś kase wyrzucał w błoto? Oferujesz jej prezenty to bierze, proste, pewnie dziewczyna wierzy ze dostaje je bezinteresownie a nie że to ,,zaplata" za jej ciało.. Chcesz kupić ciało? To idź do burdelu, a nie naklaniaj drogimi prezentami dziewczyne by się z Tobą przespala jak jej nie kochasz, i nie myślisz o niej poważnie tylko jako ,,młode ciałko do *******a"...

Gość Gośćnastówę
Żałosne prowo autorka to dni intelektualne . Pewnie jej dużo ładniejsza kolezanka ma taki układ że sporo starszym ale ściemnia jej że się z nim nie bzyka bo jest bleee... I autorka się zastanawia jak to możliwe że bez dawania d**y trzyma star**** na dystans a prawda jest z goła inna .

Gość gość
Hahahaha. Szkoda słów

Gość gość
To prowo , prawda ? :D Faceci nie sa chyba az tak glupi ?

Gość gość
Pewnie czuje obrzydzenie do starych zwapnień. A prezenty? A co jej szkodzi. Kupujesz, dajesz, to bierze. Przec ież jej nie mówisz, że to za usługi seksualne, to skąd ma wiedzieć. Jedna mądra.