Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depilacja miejsc intymnych

Polecane posty

Gość gość

mam takie pytanie, bo mam nowego partnera i chciałabym zacząć współzycie z nim ale z racji tego że do tej pory spotykałam się tylko z jednym facetem w moim wieku a mam 38 lat i nie miałam takiej wielkiej potrzeby żeby się tam golić. Wiadomo że wzgórek lonowy, okolice bikini ta tak ale konkretnie chodzi mi o wargi sromowe? Tam też się golicie? czy może wystarczy nożyczkami krótko obciąc?

Gość prawi 124
chcesz mi powiedzieć, że masz 38 lat i nigdy się nie goliłaś?

Gość gość
ja mam 43 lata i mówie że nigdy sie nie goliłam tylko parę razy okolice bikini jak jechalismy nad morze

Gość gość
goliłam okolice bikini, a niżej przycinałam nożyczkami

Gość gość
a co złego w niegoleniu sie, to jest indywidualna każdej osoby, jeśli ma sie 1 partnera to można sie nie golic jeśli partnerowi to nie przeszkadza

Gość gość
Ała, nozyczkami? Aż mnie cipka zabolala

Gość prawi 124
to chyba prowokacja

Gość gość
ale wy macie tam włosy czy nie?

Gość gość
gość dziś dlaczego? po prostu nożyczkami przycinam włosy przecież to nie boli

Gość gość
Gdzie? Na lechtaczce? No ja nie mam. :) :)

Gość gość
prawi 124 dziś dlaczego prowokacja? bo nie wiem jak się tam ogolić? a może wcale tego nie robić, tylko skrócić

Gość gość
To ty chyba masz tam takie włosy że warkocze można zapłatac. Hahaha. Tylko krem, bez krostek, zacieć, zapamiętaj!!

Gość gość
gość dziś na wargach sromowych większych - tak to się fachowo nazywa. Nie w środku tylko na zewnątrz, to co masz pod majtkami

Gość gośćśćć
gość dziś jak kremem? kremów nie wolno stosować do tych miejsc o których pisze autorka bo można sobie kłopotów narobić :o

Gość gość
Stosuje krem od zarania dziejów :) czasem jak za długo trzymałam to trochę kolor ciemniejszy się zrobił i nic więcej :) polecam veet

Gość gośćśćć
gość dziś ale gdzie ty ten krem nakładasz? przecież może wejść na wewnętrzną stronę i problem gotowy, to może cię nawet popalić :o chyba że piszesz o okolicach bikini to inna sprawa, ale nie o tym temat jest

Gość gość
niektórzy nie wiedzą co to wargi sromowe :D więc tak autorko: podbrzusze, wzgórek łonowy golisz do zera bo tam nie wypada mieć wlosów, tak samo pachwiny. Natomiast włosy na wargach sromowych możesz tak jak piszesz skrócić nożyczkami. Wtedy to estetycznie wygląda. Ja tak robię i n ie golę tam do zera bo to wygląda śmiesznie według mnie, jak u dziecka

Gość gość
Powiem Ci tak... Ja od lat sie golilam do zera, myslac, ze tak jest najestetyczniej: Najpierw dla siebie, potem w zwiazku. Moj mezczyzna nie byl jakos bardzo szzcesliwy z tego powodu, co mnie dziwlo, wszak internet i gazety pisaly, ze to takie czyste (higiena na co dzien) i sexy. Az raz zobaczylam sie w lustrze pod innym katem niz zwykle i doznalam prawie szoku. Wygladalam taka wygolona jak jakis kurczak z wyprzedazy. Obrzydliwie, glupio, smiesznie (ale nie zabawnie). Od tamtej pory tylko skracam wlosy (ale nie na jezyka, poniewaz to troche kole nawet mnie sama), gole jedynie wargi sromowe (szczegolnie w czasie menstruacji, zeby mi bylo jak najczysciej).

Gość gość
Gość 22:19 więc tak autorko: podbrzusze, wzgórek łonowy golisz do zera bo tam nie wypada mieć wlosów xxx Nie wypada? Śmieszna jesteś. To sfera intymna, każdy sam decyduje. Nie wypada to jak facetowi wystają włosy z nosa, a babeczce winą się spod pach (co nie znaczy, że musi tam golić, wystarczy, że obcina króciuteńko, aby mieściły się w pasze). I właście obgolony wzgórek łonowy wygląda jak dla pedofila, większy obszar, większe pole rażenia.