Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyłam mężowi romans i dziecko pozamałżeńskie

Polecane posty

Gość gość
Oni ię już do siebie zbliżyli na tyle,że z dwojga będzie troje ha ha. Ty mu nie pozwolisz? weź nie ośmieszaj się.

Gość gość
I jeszcze chce przy tym być jak beda coś prawnie załatwiali. Ten mąż to powinien od autorki odejśc do tamtej

Gość gość
Ha ha ha , niestety nic nie wiemy jakim ojcem jest mąż autorki. Być moze nawet nie bedzie chciał sam widywac dziecka, bo bedzie mu sie kojarzyło z 'niepotrzebnym" wydatkiem

Gość gość
chytra autorka

Gość gość
Witam serdecznie. Owszem mam prawo zabronic mu widywania dziecka za to ,ze mnie zdradził i na zlość tamtej, niech nie mysli,ze taka miła żonka ze mnie. A piekiełko to ja moge jej urządzic po narodzinach dziecka, niech tylko sprobuje mu fotke 'ich dzidziusia' wysłac to ja juz bede wiedziała. mąż mówi mi o wszystkim jesli chce ze mną być, bo taki postawiłam warunek.albo szczery ze mną ale wypad z mieszkania.

Gość gość
Moim zdaniem autorka dobrze robi , niech to załatwią oni obydwoje przy niej prawnie i narka . Nie da sobie juz w kasze dmuchac,on ją zdradził i oszukał,oszukał tez tamtą

Gość gość
9'12,już nie pier*tol,żeby podbijać swoje prowo.

Gość gość
Jak cie nie interesuje to sie nie udzielaj

Gość gość
Autorko - powinnas wziac rozwod, po tym wszystkim chcesz dalej z nim byc ? Ja bym nie zaufala ponownie..

Gość gość
autorko pilnuj swoich dzieci bo w sprawie tamtego dziecka nie masz nic do gadania trzeba było jeszcze bardziej pilnować męża bo taki z niego k****arz. To jest jego dziecko i on jest jego ojcem a w ogóle to już spierd/alaj z tym prowo

Gość gość
Haha juz widze, jak on sam bedzie chciał jezdzic do dziecka, bawic je i jeszcze kase bulic. On oleje to dziecko ciepłym moczem

Gość o000nnnaaaaaaaaaaaaaaaa
Czytam to i wierzyć mi się nie chce, że wybaczyłaś i nadal jesteś z tym człowiekiem. Mój mąż również mnie zdradził/zdradzał, bo trwało to ponad rok, w dodatku z młodszą ode mnie kobietą o 12 lat. Kiedy się dowiedziałam, w pierwszej chwili chciałam rozwodu, potem kiedy opadły emocje chciałam ratować małżeństwo bo mieliśmy 3 letnie dziecko, kredyt, wspólną firmę itp ale mąż stwierdził, że się zakochał w tamtej i że od dłuższego czasu chciał mi to powiedzieć, ale nie wiedział jak. Rozstaliśmy się, on potem ożenił się z tamtą, mają dwójkę dzieci. Minęło już 10 lat, ja ponownie wyszłam za mąż i jestem szczęśliwa. Byłego męża i jego obecną żonę widuje, bo niestety nie da się inaczej, ich dzieci są w końcu przyrodnim rodzeństwem mojego synka. Na chwile obecną po tylu latach mamy chłodne, ale poprawne kontakty.

Gość gość
aAutorka nie napisała,że tak łatwo wybaczyła. Postawiła warunki. Jest ostrzejsza a on sie zmienił. Tylko jest gnojem bo tamtego dziecka znac nie będzie chciał

Gość gość
spokojnie,bedzie znal minimum tyle lat ile dzieciak będzie się uczyl czyli nawet do 25.r.zycia

Gość gość
Ten twoj mąż to jakas porażka, nie widzisz tego? zdradzał, tamta bajerował, klamała, ciebie tez, teraz ciąża i dziecko , którego raczej nie bedzie chciał znac a jeszcze kase bedzie musiał bulić , masakra, czy ty nie widzisz,ze to nie jest człowiek tylko śmieć

Gość gość
znać w sensie'widywac' zobaczyć, zabrac na spacer, lody itd Nie, nie będzie chciał znac bo to s******l, skonczy sie na ubłaganiu jej by nie dala pozwu do sadu a bedzie wpłacał jej na konto kase co miesiac bez widywania dziecka . Bo to gnój jest.

Gość gość
Dziecko bedzie go znało tylko z wplat na konto. przykry człowiek, a autorka jeszxze sie cieszy,ze tak potraktował tamta kobiete i dziecko. masakra

Gość gość
Czy ktoś sie wypowie co ona może ugrac w sądzie? Z tego co opisuje autorka i charakter męża, to ja życzę tamtej nieznanej kobiecie wszystkiego dobrego i dziecku by było zdrowe i poszło na studia:)

Gość gość
mój mąż tez kochance zrobił dziecko, ale go wyrzuciłam z domu jak się dowiedziałam, rozwiedlismy się i jest z tamtą kobieta i dziekciem

Gość gość
Współczuje autorce naiwności i głupoty, jak można być z takim człowiekiem. Ja w młodości również byłam kochanką starszego faceta, ale robiłam to z nim tylko dla kasy, kiedy stanęłam na nogi kopnęłam dziada w dupę, żonka się dowiedziała o 4 letnim romansie męża, ale wybaczyła. Nigdy nie zrozumiem żon, jak można wybaczyć coś takiego

Gość gość
Ja wiem czemu wybaczają...bo wierza, ze faceci oddzielają sex od uczuc, że kochają żone, a tamta to tylko odskocznia i zabawa. Stad nie chca rozwodu.

Gość gość
a czemu tej zabawy w seks nie robia z żonami skoro je tak kochają?

Gość gość
BO nie kochają, kochaja tylko samych siebie

Gość gość
takich rzeczy sie nie wybacza, wogole co to za czlowiek, co wlasnego dziecka nie bedzie chciał znac, chcialabys być z kimś takim?

Gość gość
autorka boi sie byc sama, jej ego ucierpi gdy bedzie z inną i to ją boli najbardziej

Gość gość
a jak twoj maż autorko traktuje wasze dzieci?

Gość gość
Witam mąż jest ogolnie dobrym ojcem, dba o dzieci, nigdy ich nie skrzywdził, nie uderzył, jest ok, jest niestety bardzo zapracowany i czasem nie moze im poświecic tyle czasu ile chce Co do naszej sytuacji, jest ok. Mąż wie,ze jeszcze jedna zdrada i koniec, wypad z naszego domu

Gość gość
To już wiemy, dałas mu drugą szanse...