Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieje milosc bez seksu, best pocalunku?

Polecane posty

Gość gość
Seks to taki dodatek do miłości nie musi być żeby być szcześliwy/a w związku

Gość gość
nieprawda, seks jest częścią życia, jedną z podstawowych funkcji rodziny, bez niego nie ma szczęśliwego małżeństwa (dysfunkcja)

Gość gość
Istnieje jak najbardziej sam seks niszczy związki i powoduje całą mase problemów

Gość gość
seks nie jest częścią życia to jest wymysł seksholików zakochany nie potrzebuje seksu jeśli na serio kocha

Gość gość
Może być szczęśliwe małżeństwo bez seksu

Gość gość
jak mają kochanków na boku albo są po 70 tce:D

Gość gość
Głupi albo impotent

Gość gość
Miłość z seksem nie można nazwac prawdziwą miłością tylko używanie drugiej osoby jak masturbator bo jest z kimś tylko dla seksu.

Gość gość
faceci nie umieja kochac bo znaja tylko seks co sie im kojarzy z uczuciem.

Gość gość
Miłość fizyczna wszystko psuje w związku

Gość gość
Moja żona mnie kocha, ale potrzebuje seksu, jak zaczyna się kłócić , to mam wyraźny znak, że najwyższy czas. na bzykanko

Gość gość
Dokładnie nie potrafią kochać są z kobietami tylko dla samego seksu

Gość gość
Istnieje. Sam byłem w takim związku, jednak brak seksu powodowany był moją chorobą i ogromnym osłabieniem organizmu. Nie można było i żona się dostosowała a po jakimś czasie odzwyczaiła się i nie czuła tego braku. Paradoksalnie rozstaliśmy się 3 lata po tym jak wyzdrowiałem ;)

Gość gość
Istnieje milosc bez seksu i pocalunku , ale niektorzy zle chyba zrozumieli pytanie . Co innego milosc , co innego zwiazek .

Gość gość
miłość bez sexu to jak posiadanie sportowego samochodu z ogranicznikiem prędkości do 50km/h

Gość gość
Oczywiście, istnieje miłość bez seksu. Przecież kochamy rodzine i seksu z nią nie uprawiamy. Są tez ludzie aseksualni i tacy tworzą związki bez seksu, są tez związki gdzie jedna osoba nie może uprawiać seksu ze względu na chorobę a reszta zdrowych ludzi wchodząc w związek seks chce uprawiać. Naturalne jest to ,ze ludzie chcą sie rozmnażać a tego przez same patrzenie sobie w oczy zrobić nie można. Ideą związku jest założenie rodziny choć bywają odstępstwa.

Gość gość
Obudzony seksem oj o tej porze myśli kosmate same się nasuwają o seksie:))

Gość gość
Dla jednych istnieje,dla innych nie. Ja nie mogłabym być w związku bez seksu. Nie jest na 1 miejscu,ale seks to dla mnie część związku, to rowniez wyraz bliskości, takiej innej. Poza tym , mam potrzeby seksualne i związek bez seksu nie jest łatwo mnie.

Gość gość
10:22 Wszyscy raczej by nie mogli ale pytanie było czy istnieje jedno bez drugiego.

Gość gość
Istnieje, to ta najczystsza i najprawdziwsza forma miłości. Ale musi być bliskość w postaci przytulania, głaskania, trzymania za rękę czy buziaków w czoło czy policzek. Tylko Czysta miłość i najprawdziwsza przyjaźń. To bardzo trudna sztuka kochać w ten sposób obcą osobę bez podtekstów seksualnych.

Gość gość
Istnieje, to ta najczystsza i najprawdziwsza forma miłości. Ale musi być bliskość w postaci przytulania, głaskania, trzymania za rękę czy buziaków w czoło czy policzek. Tylko Czysta miłość i najprawdziwsza przyjaźń. To bardzo trudna sztuka kochać w ten sposób obcą osobę bez podtekstów seksualnych. xxx To bardzo łatwe ale tak do 12stego roku życia.