Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wrócił pijany do domu.

Polecane posty

Gość gość
a jesz cze do końca nie wiadomo co jeszcze po pijaku podpisał, a może jako poręczyciel nigdy nie spłacanego kredytu

Gość gość
Ja prdl. On się upil pierwszy raz. No litości. Nie wiem, może ja jakaś nienormalna jestem. Co innego jakby po tym alkoholu się awanturowal/ poszedł w tango z jakąś laską/ robił to częściej. Ale nie, oczywiście powyżej święta osoba się znalazła . No albo ma problem z alkoholem wsrod najbliższej rodziny dlatego tak pisze.

Gość gość
10:05- i ty serio myślisz że on cokolwiek podpisał na tej imprezie ? To była tylko część oficjalna . Wszystko już dawno podpisane i domkniete.

Gość gość
Skąd wiesz że nie poszedł w tango z jakąś laską? Co z tej premii? Powinien iść i coś żonie kupić,dziecku.

Gość gość
Ja też wróciłam w nocy pijana. Leżę i umieram a mąż zrobiła kawkę, śniadanko, zabawia dziecko i sprząta po jedzeniu. Może zadbaj o męża...

Gość gość
Kontraktu nie odpisuje się pod wpływem. Cały proces odbywa się przed imprezą. Podpisałam nie jednej kontrakt. Ale zawsze trzymałam fason - jakby nie było oceniają mnie współpracownicy. Mąż śpi jak dziecko nawet płacz mała nie budzi go.

Gość gość
Przesadzasz. RAZ stracił kontrolę w piciu. Sama piszesz, że nie ma problemów z alkoholem. Może pomieszał, może wyszło zmęczenie (macie małe dziecko), może emocje opadły. Już się nieźle męczy, skoro wymiotuje. Pomóż facetowi, a nie się złościsz. Jak dojdzie do siebie, to razem się z tego pośmiejecie.

Gość gość
Tak zmęczenie przez dziecko na 100 % mu wyszło-wstaje do niej w nocy tylko raz o 24. Teraz spi. W czym mam mu pomóc?!

Gość gość
Tak się dzieje gdy są zacofane partnerki i izolują partnera w związku! Moj mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki mam prawo go mieci i wspierał porody bo cc jest dużym ryzykiem powikłań. Widzi mąż badanie i porod to łączy związek i widzi że poród to nie iść zrobić kupę i się umyć i można sie rżnąć. Dlatego nie widział przebiegu i nie akceptuje że mu nie dajesz. Gdy izolujesz partnera z badań cipki i porodu to pije lub zdradza i tak jest bo chronisz swoją intymność przed patrnerem a masz ją z ginekologiem i całym personelem medycznym zwykłe zacofanie i ciemnota!

Gość gość
do gość dziś - to logiczne, ze się nic nie robi po pijaku, ale wyjątki się zdarzają, a może sobie coś przypomnieli ,że trzeba jeszcze coś uzupełnić, a jak strona umiejąca oszukiwać innych to to wykorzysta. Masz, mamy masę oszustw w naszym kraju, bo teraz żyje ten co umie innemu zarąbać

Gość gość
Magnat, jesteś tu? Chyba wiesz, kto pisze?:)

Gość gość
Up

Gość gość
to nie ten dział, erotyczny, mam lepszy

Gość gość
Biedny ten twoj maz. Pazerne baby nie lepsze - facet dostanie premie i oczywiscie juz ma leciec zonie i dziecku cos kupic, a on na szarym koncu. Nie zal mi ze tyle facetow was kopie w zady i ucieka.

Gość gość
on jest teraz?

Gość gość
Autorko, mojemu mężowi wystarczą 3 kieliszki po 50 g i jest kompletnie ululany, a potem choruje i na kolejne 6-7 miesięcy spokój, nawet nie spojrzy na alkohol, nawet lampki wina do obiadu odmówi. Małżeństwem jesteśmy 8 lat. Zdarzyło mu się być w przeciągu tego czasu chyba 4 razy być "ululanym", 2 razy na weselu u przyjaciół i 2 razy podczas budowy domu - raz jak stawiano wiechę i na zakończeniu budowy. Na szczęście teść pełnił honory gospodarza, bo panowie wykonawcy jeszcze przez kilka godzin świętowali. Po prostu, mąż nie jest przyzwyczajony do picia alkoholu. jak czuje, że mu szumi we łbie, zmywa się do snu, bez awantur, ale nikt nie jest w stanie go wówczas zatrzymać. I aby taka częstotliwość picia alkoholu była zawsze, tego sobie i mojej rodzinie życzę.

Gość gość
Po co to napisalas? Chcialas sie pochwalic? W czym to ma pomoc autorce?

Gość gość
w sensie że żona np spała?:P

Gość gość
No jak chciałeś to mogłeś napisać :P tak ogólnie pytałam :)

Gość gość
chodziło o to czy tak dokładnie, jakoś przyzwyczaiłem się że jestem ten zły:P:P

Gość gość
Oj tam oj tam, znowu zaczynasz :P chyba znowu się chcesz nasłuchać o sobie miłych rzeczy :P

Gość gość
no ba:P do dobrego człowiek szybko sie przyzwyczaja:P

Gość gość
To ciesze się ze Ci się podobały te moje wpisy :)

Gość gość
dziekuje:)

Gość gość
:>

Gość gość
cos wyszukać w odpowiednim dziale?:)

Gość gość
Wyszukaj :P i powiedz mi co to. Wiesz pomyslalam zeby np z innych nickow w kazdym pisac, teraz skroce sobie jakos ten swoj nick ale bedziesz wiedzial, ze to ja:) chodzi mi o podszywaczy bo na pewno nas jeszcze pamietaja :) a tak to nie skapną się

Gość gość
chcesz mnie jakos nazywać:)?

Gość gość
z drugiej strony zrobilismy markę, niech zazdroszczą:)

Gość gość
Hmm kurcze trudne pytanie :P chcę ale muszę coś wymyślić dopiero, napisze Ci to w tym odpowiednim dziale :)