Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waaariatka

7tydz ciąży, brak objawów

Polecane posty

Gość Waaariatka

Witam. Zapewne takich pytań było już tu mnóstwo. ;) Ale jakoś nie daje mi to spokoju... Jeśli są tu jakieś dziewczyny w ciąży po ciąży, podzielcie się swoją opinią. ;) Jestem w 7 tyg ciąży, lekarza mam za tydzień... ;( Tak w zeszłym tygodniu jak by wszystkie moje objawy znikły. Czy któraś też tak miała ???

Gość gość
Ja też jestem w 7 tygodniu. Najbardziej odczuwalnym objawem był dla mnie ból piersi i ich obrzmienie. Teraz nagle jak ręką odjął. Żadnych objawów.

Gość gość
Ja miałam dość nietypowe pierwsze objawy ciąży i wiedziałam że się udało już mniej więcej tydzień po stosunku. Straszne uprawy (nigdy wcześniej nie miałam tego typu problemów), wzdęcia brzucha, silne odbijanie. Kolejnym objawem już po potwierdzeniu ciąży testem ciazowym była infekcja gardła i mdłości, które utrzymywały się do początku II trymestru. Nie miałam objawów związanych z piersiami..

Gość Waaariatka
Ja po potwierdzeniu ciąży czyli w 5 tyg. Czułam bóle brzucha i piersi. Po tygodniu jak by ręką odjął wszystko minęlo. Czasem czuję że mnie jajnik po boli lub trochę piersi , a tak po za tym można powiedzieć że doskonale. Gdyby nie brak @ pewnie bym w życiu nie wpadła na to że jestem w ciąży. ;) I chyba ten brak objawów mnie martwi...