Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niestandardowo podczas seksu

Polecane posty

Gość gość

Zdarzyło wam się zrobić coś niestandardowego, ostrego podczas seksu albo gry wstępnej ( np spoliczkować faceta, splunąć mu w twarz)?

Gość gość
napisze ktoś na serio?

Gość gość
up

Gość gość
Kiedys jak obciagalam facetowi to mu powidzialam ze jak bedzie mial szczytowac to zeby dal znak bo nie chcialam miec wtedy spermy w buzi a on katas nic nie powiedzial i dostalam cala porcje do buzi tak sie zdenerwalam ze wszystko mu na twarz wyplulam i juz wtym dniu bylo po sexsie

Gość gość
moja dziewczyna kiedyś popuściła oczywiście niechcący na mnie troszkę kupki podczas seksu ... .Pozycja była na jeźdźca i najpierw poczułem coś ciepłego a potem brzydki zapach. Zwieracz puścił jej w trakcie orgazmu. Na szczęście udało nam się szybko podnieść z łóżka hotelowego i uniknęliśmy zabrudzenia prześcieradła a resztę dało się przeżyć. Parę godzin później seks szedł już na całego i bez takich niespodzianek ale kupiliśmy w aptece gruszkę do lewatywy i zrobiliśmy to co trzeba.

Gość gość
21:23: serio wyplułaś mu na twarz całą jego spermę? Mocne. On nie miał potem o to pretensji? bo to takie bardzo upokarzające.