Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sdg420

Rak w młodym wieku

Polecane posty

Gość Sdg420

Witam pisze ten temat bo nie mam żadnej osoby która by mogła mnie wspomóc mam na imię Szymon mam 20lat. Około 2miesiecy temu w jamie ustnej pojawiły mi się jakby afty lecz nie do końca cała jama ustna mi ropieje i krwawi potajemnie udałem się do lekarza i co tego co się obawiałem prawdopodobieństwo nowotworu olałem sprawę lekarz starał się namówić na szczegółowe badanie ale nie dopuszczam bym mógł mieć nowotwór doradzil test taki z internetu bym kupił za 140zl problem nie umie go znaleźć. Nie powiedziałem o tym narzeczonej i rodzica dlaczego niechce by się uzalal ktoś nade mną ale ciężko mi z tym jest jestem coraz bardziej nerwowy mówią że mam jakiś problem bo widzą po zachowaniu jak to ukrywać nie powiem im tego zawsze mówili jestem błędem wyrzucać z domu mnie ojciec chcę jestem dzięki matce jeszcze do tego moja mama miała 3lata temu operacje głowy a teraz ona ma nowotwór za jakie grzechy mnie to kara z dziewczyną nie układa mi się oklamuje mnie nie wierzę jej wydaje mi się że kogoś ma a jest ze mną tylko dla dziecka ma inne zachowanie otraca mnie dlatego niechce by została ze mną z litości. Mając problem kiedyś z uzywkami znowu popadlem próbuje zapomnieć o tym nie wiem jak poukładać myśli i pokierować życie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować