Gość Sdg420 Napisano Luty 18, 2018 Witam pisze ten temat bo nie mam żadnej osoby która by mogła mnie wspomóc mam na imię Szymon mam 20lat. Około 2miesiecy temu w jamie ustnej pojawiły mi się jakby afty lecz nie do końca cała jama ustna mi ropieje i krwawi potajemnie udałem się do lekarza i co tego co się obawiałem prawdopodobieństwo nowotworu olałem sprawę lekarz starał się namówić na szczegółowe badanie ale nie dopuszczam bym mógł mieć nowotwór doradzil test taki z internetu bym kupił za 140zl problem nie umie go znaleźć. Nie powiedziałem o tym narzeczonej i rodzica dlaczego niechce by się uzalal ktoś nade mną ale ciężko mi z tym jest jestem coraz bardziej nerwowy mówią że mam jakiś problem bo widzą po zachowaniu jak to ukrywać nie powiem im tego zawsze mówili jestem błędem wyrzucać z domu mnie ojciec chcę jestem dzięki matce jeszcze do tego moja mama miała 3lata temu operacje głowy a teraz ona ma nowotwór za jakie grzechy mnie to kara z dziewczyną nie układa mi się oklamuje mnie nie wierzę jej wydaje mi się że kogoś ma a jest ze mną tylko dla dziecka ma inne zachowanie otraca mnie dlatego niechce by została ze mną z litości. Mając problem kiedyś z uzywkami znowu popadlem próbuje zapomnieć o tym nie wiem jak poukładać myśli i pokierować życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach