Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maż żąda abym pozwoliła teściowam na widzenie się z wnuczką ja nie chce

Polecane posty

Gość gość

z teściami się nie odzywam... okazali się okropni pisałam już tutaj kiedyś kiedyś i nie chce mi się powtarzać znowu tego samego. chodzi o to że mąż chce zabierać do nich córkę najczęściej w niedziele którą wolałabym spędzić z nim i córką ale to już mniejsza o to ja nie chcę zeby tam ją zabierał ponieważ oni będą dawali jej nieodpowiednie jesdzenie i będą ją faszerowaćsłodyczami ale w końcu mi tym na złość nie zrobią tylko jak już to jej krzywdę w niedzielę z nim pojechałam jak usłyszałam że zabiera córkę no i już od razu ciastka jej dawali oczywiście się nie zgodziłam teściowa za córką chodzi w krok w krok i po co ? po to żeby się przewóciła przez jej nogę i rozcięła wargę i tak zrobiła w niedzielę dała jej płyn do higieny intymnej żeby się nim bawiła boże jego siostra dotyka się po d***e potem po butelce a ona daje to mojemu dziecku do zabawy całe ręce jej się lepiły od tego płynu zabrałam jej ten płyn oczywiście zaczęła płakać a mąż na mnie co się stało że się płynem bawi! boże następnym razem pozwoli jej się bawić w gniazdku pod napięciem i jak ja mam ją tam puszczać sama ? zamartwie się na śmierć cóka ma skończone 15 msc

Gość gość
postaw warunek albo córka w twojej obecności albo teściowa do was

Gość gość
A co masz do gadania, ojciec jest z dzieckiem i niech pilnuje zamiast gapić się w TV, dziecku babcia jest potrzebna, a trochę słodyczy raz w tygodniu dziecku nie zaszkodzi. Mąż chce odwiedzić matkę, zamiast przebywać z tobą,,kiedyś tez będziesz stara, teściowa i dziecko będzie wolało spędzać czas z mężem, pomyślałaś o tym?

Gość gość
kiedyś tez będziesz stara, teściowa i dziecko będzie wolało spędzać czas z mężem, xx jak ona bedzie stara, to jej mąż będzie też stary,a teściowa bedzie w grobie

Gość gość
dała jej płyn do higieny intymnej żeby się nim bawiła boże jego siostra dotyka się po d***e potem po butelce a ona daje to mojemu dziecku do zabawy całe ręce jej się lepiły od tego płynu zabrałam jej ten płyn oczywiście zaczęła płakać a mąż na mnie co się stało że się płynem bawi! xx niech twój ojciec da małej do zabawy piankę do golenia, zobaczymy czy twój mąż będzie podskakiwał :)

Gość gość
dziecku babcia jest potrzebna, a trochę słodyczy raz w tygodniu dziecku nie zaszkodzi. xx to dziecko raptem skończyło roczek i nie trochę słodyczy, tylko jest nimi faszerowane

Gość gość
żeby się przewóciła przez jej nogę i rozcięła wargę i tak zrobiła w niedzielę xx dziecko rozcięło wargę przez teściowa. Podstaw starej kierwie haka i kopnij w zad, aż się kopytami nakryje :D

Gość gość
Po wizycie u babci zadzwoń do teściowej na drugi dzien i powiedz, ze Twoje dziecko całą noc wymiotowało. Zapytaj co jej dawała do jedzenia i grzecznie poproś aby trzymała sie zdrowych produktów.

Gość gość
Po wizycie u babci zadzwoń do teściowej na drugi dzien i powiedz, ze Twoje dziecko całą noc wymiotowało. Zapytaj co jej dawała do jedzenia i grzecznie poproś aby trzymała sie zdrowych produktów. xx Mało. Stara purchawa powinna przyjechać, posprzątać rzygi, wyprać pościel i zdezynfekować mieszkanie, oczywiście swoimi detergentami, tylko uprzedź pustaka, że płyn do higieny intymnej się do tego nie nadaje :)

Gość gość
12:24 dokładnie, niech rzygowiny sprząta teściórwa i mąż, skoro mu nie przeszkadza faszerowanie słodyczami

Gość gość
a mąż na mnie co się stało że się płynem bawi! xx nie no masakra, debil jakiś, pryśnij mu tym płynem po oczach!

Gość gość
pod żadnym pozorem nie puszczaj jej z przygłupim ojcem, bo jak coś sie stanie to tobie prokurator zarzuci niedopełnienie obowiązków rodz. a nie ojcu ani teściowej! bo skoro byłaś świadoma, że się źle zajmują, a MIMO TO puściłas córkę., to wina jest TWOJA!

Gość gość
Bądźcie poważni!

Gość gość
Maz zada wizyt z dzieckiem u jego rodzicow, to ty sie zgodz ale zazadaj aby to on latal za dzieckiem. Zamiast sama pilnowac, to krxycz na meza "zabierz jej to, natychmiast! Twoja siostra myje sobie tym plynem duupe, dotyke tego rekoma, a twoja corka bierze to do buzi! Rusz duupe i jej to zabierz!!!"

Gość gość
a mąż na mnie co się stało że się płynem bawi! xx nie no masakra, debil jakiś, pryśnij mu tym płynem po oczach! XX DOKŁADNIE NASTĘPNYM RAZEM TEŚCIOWA DA JEJ DO ZABAWY ace ALBO PŁYN DO WC

Gość gość
ace wybielacz oczywiście... nawet nie zdajecie sobie sprawy ile jest zatruć chemią u małych dzieci, np połknięcie kapsułki do prania, jak teściowa zaprasza małe dziecko to powinna dostosować pomieszczenia do jego wizyty

Gość gość
Głupia teściowa, głupi mąż a Ty ? a wywal chłopa z domu to i z teściowa nie będziesz mieć kontaktów. Zastanów się dziewczyno.

Gość gość
moja teściowa kiedyś pilnowała 2letniego dziecka kuzynki i dała mu do zabawy blistry pełne tabletek i swoją szczoteczkę do zębów, na szczęście kuzynka to zobaczyła i wiecej dziecka nie powierzyła durnej babie

Gość gość
a wywal chłopa z domu to i z teściowa nie będziesz mieć kontaktów. xx chłopa nie trzeba wywalać, wystarczy odciać pępowinę łączacą do z mamunią

Gość gość
jak teściowa zaprasza małe dziecko to powinna dostosować pomieszczenia do jego wizyty XX 10/10

Gość gość
W patologii tak już jest, mamy do niczego, ojcowie też, a babcie dobre jak mi piją denaturatu.jak autorka będzie kiedyś teściowa, to jej córka nie da wnuka i nie będzie odwiedzać , bo to wyniesie z domu.Ptowo kolejne, co za syfa!!!

Gość gość
Pępowina to powinna być odcięta i u mamy i u taty. A temat opisany durny, bo nie wierzę aby takie coś miało miejsce. Nie ma tak durnych ludzi.

Gość gość
jak autorka będzie kiedyś teściowa, to jej córka nie da wnuka i nie będzie odwiedzać , bo to wyniesie z domu. xx dlaczego ma nie dać dziecka własnej matce? wyniesie z domu co najwyżej, ze się nie odwiedza matki ojca dziecka, czyli nie da wnuka swojej teściowej ;) autorka na pewno jeździ z córką do swojej mamy i tam mała jest bezpieczna

Gość gość
a temat opisany durny, bo nie wierzę aby takie coś miało miejsce. xx a mało to afer co chwilę na temat tego co sie dzieje u durnych dziadków? ostatnio 2 latka wypadła z okna pod opieką babci, a wczoraj dziadek zgwałcił 6 i 9 letnie wnuczki w wałbrzychu!

Gość gość
Po wizycie u babci zadzwoń do teściowej na drugi dzien i powiedz, ze Twoje dziecko całą noc wymiotowało. Zapytaj co jej dawała do jedzenia i grzecznie poproś aby trzymała sie zdrowych produktów. xx Mało. Stara purchawa powinna przyjechać, posprzątać rzygi, wyprać pościel i zdezynfekować mieszkanie, oczywiście swoimi detergentami, tylko uprzedź pustaka, że płyn do higieny intymnej się do tego nie nadaje usmiech.gif XXXXX DOKŁADNIE TAK POWINNO BYC W MYŚL TEGO, ZE MASZ NAPRAWIC WYRZADZONĄ SZKODĘ! W INNYM TEMACIE KAŻECIE ODKUPOWAC BABCE TELEWIZOR, A TUTAJ NIECH BABKA SPRZĄTA BO TO PRZEJ JAJ GŁUPOTĘ DZIECIAK RZYGA!

Gość gość
PRZEZ JEJ miało być

Gość gość
Stare purchawy uczą się mieć w dopie was i wasze dzieci. Nie pokazujcie się z dziećmi u teściowych i po problemie, a mąż niech jeździ do matki sam. Na huj babci wnuczka takiego czegoś jak autorka, można bawić dzieci sąsiadki jak ma się potrzebę

Gość gość
można bawić dzieci sąsiadki xx dopóki sąsiadka nie zobaczy jak wygląda to "bawienie" w wykonaniu teściowej (patrz post 12:47)

Gość gość
Na ch*j babci wnuczka xx jak to po co, zeby się polansować przed kolezaneczkami jak to syn przyjeżdza z rodziną :)

Gość gość
Nie pokazujcie się z dziećmi u teściowych i po problemie, (...) Na ch*j babci wnuczka Akurat autorka pisała, ze babka sama nalega i naciska na wizyty, to autorce na nich nie zależy :)