Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz96

Alergia na sierść

Polecane posty

Gość Łukasz96

Witam, Z racji tego, że wcześniej miałem dość spory problem z alergią i pisałem na tym forum w poszukiwaniu pomocy odnośnie alergii na sierść psa chciałbym podzielić się z wami moim szczęściem. Od 2 miesięcy nie mam już problemu z alergią udało mi się uporać z tym w naturalny nie inwazyjny sposób. Wystarczyło w odpowiedni sposób wspomóc organizm i ten sam poradził sobie z problemem. Wiem, że mnóstwo osób ma z tym problem i wiele osób przyjmuje leki od lekarza przy czym jeszcze bardziej blokują i zakwaszają swój organizm. Na szczęście jest coś takiego jak medycyna naturalna, która została zapomniana w świecie farmaceutów i po woli staje się ogromną konkurencja bo ludzie sami zaczynają myśleć Jeżeli ktoś byłby zainteresowany tematem proszę pisać. Na pewno pomogę. Pozdrawiam :)!

Gość gość
molgybs od razu napisac co zrobiles

Gość Łukasz96
Stosowałem suplementy, które miały za zadanie oczyszczenie, odżywienie i regeneracje flory bakteryjnej w jelitach zakupiłem je z niemieckiej firmy nazwy nie podaje Robię tak, ponieważ do tego potrzebna jest odpowiednia dieta i dawkowanie tych suplementów jeżeli ktoś potrzebował by konkretnej informacji i pomocy proszę dzwonić 535-576-065. Pozdrawiam