Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maż pracuje na produkcji

Polecane posty

Gość gość
23:13 ale i tak wiecej niz ty i twoj malzonek razem wzieci slonce :-)

Gość gość
gość dziś Może i więcej ale tak współczuje . Musisz byc bardzo nieszczęśliwa i zgorzkniała skoro tak obrażasz innych ludzi . Zycze więcej pokory i szacunku .

Gość gość
Strzał w stopę sam to pisałem.

Gość gość
do 23:15 a po co mam zmieniać na takie marne grosze za półniewolnictwo przy głupiego robocie? ja się szanuje finansowo i zawodowo.

Gość gość
Hahaha, ale mitomanki. Jeszcze trochę takich kitów posprzedajecie i zaczną przyjeżdżać tutaj pracowniny ze wschodnich landów do roboty przy taśmie montażowej i wrócą rozczarowani do ojczyzny :D

Gość gość
Nie masz racji są specjalne agencje pracy w ich krajach przyjeżdzają do Polski nie są w. UE do Polski przyjdą na 3 miesiące wiza, do Niemiec itp nie mogą. To jest już prawie wszędzie.

Gość gość
Prawda jest taka Polacy są od zarządzania a obcokrajowcy do roboty przy taśmach itp. Obcokrajowców nawet hotel płacą i wyrzywienie oraz bilet.

Gość gość
Mój mąż zarabia 3.5 tys do 4 max ale w tej firmie przyjmują tylko z wyższym wykształceniem. Mąż nie ma wyższego, przyjęli go po znajomości, pracuje od niedawna i boi się, że ktoś go spyta o wykształcenie, pewnie powie prawdę jak to on.

Gość gość
23:29 Bez kitu Niemcy się nazjeżdżają żeby pracować na tych ich wypasionych montażowniach :D

Gość gość
akurat wschodnie przygraniczne landy za duzo sie nie roznia od takiego Wroclawia.

Gość gość
chyba tylko infrastrukturą rynku podobne, bo tą jakby nie było przez wiele lat pielęgnowały niemiecki ręce

Gość gość
Oboje z mężem pracowaliśmy na produkcji 8 lat. Praca pn pt 7-15 mąż miał 7 tys ja 6 :) nadgodziny były tylko przez 3 miesiące dodatkowo płatne

Gość gość
Autorka Jestem w szoku ile żółci kobiety wylały w tym temacie . Zwykłe pytanie a tyle nienawiści do innych .