Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maż pracuje na produkcji

Polecane posty

Gość gość
Jestem z Wrocka ale rodzine mam na slasku. znam ludzi i tu i tam co pracuja na produkcji i nikt nie zarabia wiecej niz 2500 netto. rozne branze oczywiscie.

Gość gość
ale tu mitomanki siedza, zeby w Polsce zarobic 4tys to trzeba cos we lbie miec, posiadac umiejetnosci i wladac dobrze jezykami a nie byle fizol na produkcji tyle zarobi hahaha. kon by sie usmial.

Gość gość
nie znam nikogo kto pracuje na produkcji i ma wiecej niz 2500 netto

Gość gość
a wrocek to nie slask?

Gość gość
4300 na reke

Gość gość
W Gliwicach na strefie nie ma kto robić.

Gość gość
Ja znam takich co zarabiają 3tys i to taka średnia, max do 4 ale napewno nie 6.

Gość gość
Różnie to bywa 4 tyś na rękę praca przy komputerze realizacja zamówień według planu.

Gość gość
22:14-żal dupę ściska?Bo ty znasz te języki,masz coś we łbie i zarabiasz najniższa krajowa?Ojejku jejku.Jak widzisz studia nie są gwarancją wyższych zarobków.Wykwalifikowani pracownicy są w cenie.Zalezy jaka branża,mój kierownik zarabia 5tys,wykształcenie wyższe,praca umysłową,a mąż 4200 po zawodówce.

Gość gość
22.14 Co ty głupoty gadasz człowieku?Ci z jezykami...to zarabiają nawet i 10.000. Na produkcji ludzie tez mogą zarobic dobrą kasę.

Gość gość
Nie macie racji rosyjski rumuński ukrainski, nepal to tylko tłumacz ostatnio nawet zatrudnili cyganòw, nie wiem po co, więcej mają na szyi złota niż zarabiają.

Gość gość
zarobią może i te 3 tysie netto przygłupy na produkcji ale po 10 latach przewracania mebli przy produkcji - normalny człowiek by oszalał w takiej g...no pracy po 2 latach i ambicja kazałaby mu szukać wyzwania związanego z przebranżowieniem - zapiertolu 12 h na dobe piątek, świątek i niedziela. A później paniska na kafe.

Gość gość
W Częstochowie trzyzmianówka przy produkcji zabawek 2300 na rękę. Przestańcie wkręcać ludzi o tych niebotycznych zarobkach w branży, bo was śmiechem zabije :)

Gość gość
22 :23 nie dopowiadaj sobie mitomanko, ja pracuje w międzynarodowej firmie we Wrocku i zarabiam 5500zl. przysiegam na moje zycie. i wiem ile. trzeba umiec zeby tyle zarobic i nikt mi nie wmowi ze byle fizol z ulicy bez wykształcenia tyle zarobi. NIKT

Gość gość
Branża spożywcza :)

Gość gość
gość dziś oj oj ile jadu :) napij sie melisy może będzie CI lepiej :)

Gość gość
22:11 widać jak mało wiesz o produkcji. Niestety, ale ten twój automatyczny odkurzacz, też ktoś musi wyprodukować, głupia flądro. Nawet maszyny potrzebne do produkcji to też produkt. Co ma być z automatyzowane, to już dawno jest. Są rzeczy, których się nie da wykonać robotem, a na taśmie w pełnej automatyzacji, też musi ktoś stać.

Gość gość
Co was tak boli ze ktoś tam zarobi 5000 zł na produkcji ? Te 3000 zł to taka norma .

Gość gość
jadem to ty zoniesz - przeczytaj swoj post wyzej i zobacz w jakim tonie go napisalas, wielka damo z mezem po zawodowce

Gość gość
Tęsknie za meliską nigdy nid piłem :)

Gość gość
Kazda z was pochodzi z rodzin gdzie min jedna osoba pracowała cale życie fizycznie . Wiec jak chcecie obrażać innych to zacznijcie od swoich dziadków , babć itd

Gość gość
5000zlna prodokcji to chyba produkcji ferrari. idzcie opowiadac takie bajki swoim dzieciom na dobranoc. chyba sie wam kraje pomylily, tak dobrze tu nie ma zeby zwykly robotnik z ulicy zarabial kilka tysi hehe, to sa wasze pobozne zyczenia. niech sie wam to chociaz przysni hehe, a za skladanie glupiego odkurzacza tyle nie placa

Gość gość
Hehe taka sama sciema jak z tym ze byle programista zarabia 10-20 tys... Taaa

Gość gość
Znajomy w stoczni pracuje jako spawacz i ma ok 6.

Gość gość
Bo może oni pisza z Anglii... Tam minimalna to u nas około 6 tysięcy, zgadza się :)

Gość gość
Zatrudnili cyganów to zaczęło z szafek znikać, nie przypadek?

Gość gość
Taa bo ty masz dostęp do jego konta bankowego i widzisz zy\ebie ile znajomy zarabia... Ludzie często zawyzaja żeby się dowartosciowac

Gość gość
"gość dziś 5000zlna prodokcji to chyba produkcji ferrari" Nie :) ale zaspokoję twoja ciekawosc . Na produkcji kartoników :)

Gość gość
opowiadacie takie dyrdymaly jakby inni mieszkali w kosmosie i nie wiedzieli jakie sa realia plac w Polsce. Na produkcji nikt nigdy nie zarobi ani 4 ani 5 tys, to sa wyplaty zarezerwowane dla wykwalifikowanych wyksztalconych ludzi. ale jak chceciw to sie chociaz dowartosciowujcie w internecie opowiadajac jakie to macie cuda na kiju, gdzie maz zasuwa na tasmie

Gość gość
Grot smakuje wam ;)