Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj nie wytrzymałam i krzyczałam na męża aż podniósł rękę i mnie uderzył

Polecane posty

Gość gość

przez głowe mi dak i darł i do mnie czemu strzepisz ryja szmato zasrana, az nie wyrzymalam i bilam go po twarzy i szarpałam za wlosy odpchnal mnie na szklany stol i z jekiem zwalilam sie na niego i sie rozpadł. Zwinnym krokiem wstalam, zlapalam za szklaa noge, i ciachnęlam go nia w brzuch az sie zakolysal. Odwrocilam sie na piecie i zaczelam uciekac ale maz porwal z pollki figurynke i mnie nia rzucil, przewrocilam sie a on podskoczyl do mnie, zlapal za wlosy i rytmicznie walil moja glowa w szklane drzwi ktore pekaly. Zaciskajac zerby z bolu, wzielam do reki szklo ze drzwi i i przejechalam mu nim po nodze az ryknal z bolu i ucieklam do lazienki zamykajac sie. To wszystko na okach naszej 24 letniej corki ktora podczas naszej klotni wpadlaw spazmy i plakala.

Gość gość
Kupcie sobie rękawice i do ringu- mniej szkód. Wiele par lubi takie zachowania. Jak dacie sobie po razie, to moze w koncu będzie spokój.

Gość gość
Ooo,pierwsze prowo o mężu a nie o teściowej ha ha.

Gość gość
Po co w ogóle są te prowo?

Gość gość
Najgorsze jest to, ze takie cyrki niestworzone naprawdę sie dzieje w domach :(

Gość gość
Bardzo dobrze rozwijający się kryminał, proszę o ci dalszy. Córka ma 24 lat, więc wy też już jesteście gdzieś po 50. Dawaj jeszcze to takie ciekawe.

Gość gość
to ta od wielu prowo "wykrzyczałam" ?

Gość gość
Ja nie wiem jakim trzeba być znudzonym zjebem, żeby wymyślać takie bzdury. Weź napisz kilka opowiadań i wyślij do jakiegos wydawnictwa.