Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Termometr Microlife 150 to naprawdę badziewie nie wiem czy córka ma goraczke

Polecane posty

Gość gość

Pięknie kupiłam to badziewne cudo. Pokazuje że córka ma 38.5 za chwile 38 a za chwilę 37.8. Coś się dzieje bo jest zmieniona ale nie na 38.5 bo się bawi trochę je. Jak by miała 38.5 to by spala albo chociaż leżała. 127zl wywalone w błoto. Musze pojechać do apteki i kupić zwykły pod pache

Gość gość
Tym temometrem trzeba mierzyć na skroni odległości ok 10 cm. Dobrze jak dziecko zbytnio się nie rusza. Dodatkowo nie mogą np przeszkadzać na czole włoski bo to fałszuje wynik i ni można mierzyć co 5 sekund. Ja z microlifa jestem zadowona.

Gość gość
Potwierdzam wyżej. Mam nc100 i od 5 lat jestem mega zadowolona.

Gość gość
Niestety, ale tym termometrom nie dokońca można ufać. Matczyna uważność i intuicja to najlepszy doradca. Ps. Kupiłam Microlife w aptece ;-)

Gość gość
Bardzo dobry jest ten termometr, trzeba umiec go używać jak pisano powyżej. Mialam Nuk i to dopiero byla tandeta

Gość gość
W instrukcji piszą ze trzeba mierzyć 5 cm od czoła i na środku. Na YouTube oglądałam ze trzeba przesuwać od środka czoła do skroni

Gość gość
No pięknie. Na zwykłym ma 37.4 Na microlife 39! To nie żarty co mam robić? Zaraz pójdę do sąsiadki po jej termometr.

Gość gość
Któremu wierzyć? Znalazlam elektryczny kilkuketni i ma 37.3 Przecież jak by miała 39 to by ledwo żyła. Teraz leży i mówi że będzie spać.