Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
poszukujacapomocy

moge jeszcze jakoś to naprawić?

Polecane posty

Kiedyś kolega często to mnie zagadywał, często do mnie pierwszy pisał. Znaliśmy się już wcześniej, ale to za dzieciaka. Chodziliśmy razem do podstawówki, Pisał do mnie że mu się podobam i takie tam, ale że mieszkamy od siebie daleko (ponad 2000 km) nie brałam go na poważnie..zresztą brałam go z dystansem gdyż nie widzieliśmy się wtedy 8 lat więc myślalam że to niemożliwe żeby aż tyle o kimś myśleć.. no i kontakt się urwał 2 lata temu. Teraz mamy 21 lat. W końcu zaplanowałam, że w końcu pojadę na przyszłe wakacje do tego miasta i pomyślalam że go między innymi spotkam. Napisałam do niego co słychać, co robi ciekawego w zyciu..on nawet nie odczytał.. nie zdążyłam się z nim nawet umówić. Nie mówię że chciałam się z nim związać, ale chociaż zakumplować. I w sumie to trochę przykro mi że nawet nie nawiązał ze mną kontaktu, nigdy go nie olalam, zawsze mu odpisałam. Ale nie wiedziałam o czym mogę z nim rozmawiać a mając 15 lat nawet nie myślalam żebyśmy byli razem.. Wszystko to kwestia odległości... :( :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować