Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak grozi samobojstwem gdy go zostawie... co robic???

Polecane posty

Gość gość

czy to oznaka tego ze mu tak bardzo zalezy?? wiem ze zadnej bylej nie straszyl w ten sposob a mnie tak :( boje sie, ze naprawde to zrobi bo juz raz skoczyl z budynku, niby przypadkiem a wiem ze celowo bo pisal mi wczesniej ze to zrobi, tylko ze jak zeznawalam na policji to wspomnialam o tym a on sie wyparl.polamal sie ale zyje, spedzil troche czasu w szpitalu. krotko po tym pocial sobie nadgarstki i caly czas mowi, ze przedawkuje leki albo cos innego, albo mnie szantazuje ze oczerni mnie do ludzi i przy okazji wygada wszystko co mu mowilam a prawde mowiac jest jedyna osoba ktora az tyle o mnie wie i nie chce by ktos sie dowiedzial. Podczas przerwy juz tak zrobil ale to bylo dawno temu i nie wiedzial az tak duzo na moj temat, nie wygadal tych powazniejszych rzeczy czyli jest w stanie sie kontrolowac.. i moze teraz tez nie wygada ale nie chce byc z nim tylko z tego wzgledu ze mi zszarga opinie..powiedzialam mu , jestes dorosly i w pelni swiadomy swoich czynow, ja cie nie namawiam do samobojstwa tylko do leczenia, to sie obraza ,powiedzial ze zostawi list i mnie obwini i bede pamietac to do konca zycia Stalam sie klebkiem nerwow ,nie wiem co robic...pomocy:(

Gość gość
to oznaka ze jestes glupia

Gość gość
Przede wszystkim wziac gleboki oddech. I przemyslec, jak madrze odejsc. Bo ze odejsc to nie ulega watpliwosci. Ja po raz wtory poszlabym na Policje i zlozyla oswiadczenie, ze jestem szantazowana, ze otrzymuje grozby i niezaleznie od tych szantazy ucinam kontakt z tym osobnikiem. Matka tego chorego czlowieka powinna udac sie z nim do lekarza. Czlowiek po probach samobojczych powinien byc pod kontrola psychiatry i opieka rodziny. Tyle. Nie jestes od nianczenia chorego czlowieka. Utnij kontakt, nic mu nie jestes winna. Elena

Mój były jak go zostawiłam to wyskoczył przez moje okno i się zabił, ale wiesz co? Nie jesteśmy od leczenia ich poranionej psychiki i nie ma miejsca na szantaż. Jak nie to to znajdzie inny powód.

Gość gość
..powiedzialam mu , jestes dorosly i w pelni swiadomy swoich czynow, ja cie nie namawiam do samobojstwa tylko do leczenia, to sie obraza ,powiedzial ze zostawi list i mnie obwini i bede pamietac to do konca zycia x To znaczy, że on wcale nie zamierza się zabić, tylko próbuje tobą manipulować. Odetnij się od niego zupełnie, a jeśli będzie cię nękał, zgłoś to na policji. Stalking jest karalny.