Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaAla

Prawo jazdy

Polecane posty

Gość MalaAla

Założyłam się z ojcem, że zdam prawo jazdy. Totalnie nie potrafie jezdzic, a on cały czas jest zagranicą i nie bedzie miał jak tego sprawdzić... w zakładzie chodzi o duże pieniadze, ale też o honor. Cale życie mnie wysmiewał i chce mu utrzeć nosa. Co radzicie?

Gość gość
wspolczuje ojca ale z drugiej strony jaka szkoda ze moj mi nie zaplacil bo zdalam za pierwszym razem xd moze od kolezanki pozyczyc albo jak masz kase to taki fejkowy zrob? wpisz dokumencik prawko i poczytaj..

Gość huninka
nie wiem skąd jesteś ale ze mnie non stop śmiał się brat, że nigdy nie zrobię prawka. ja się bałam, bo miałam kiedyś jako pasażer małą stłuczkę ale strach został. :( koleżanka namówiła mnie żebyśmy razem zrobiły i jakoś poszło. jak w prawo jazdy w krakowie to polecam panią iwonę muchę z oes kraków. cudowna instruktorka

Gość gość
Doskonale Cie rozumiem. Ja założyłam się z moim bratem o to, że zrobię prawko. Do egzaminu praktycznego podchodziłam cztery razy i zamiast zapisywać się na piąte podejście to zamówiłam prawko z offshoreidcardscom!Wygląda jak oryginalne więc mój brat nie zorientował się co i jak!1-0 dla mnie xD