Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Amanda2018

Proszę o pomoc

Polecane posty

Dzień dobry wszystkim. Pierwszy raz znalazłam się w takiej sytuacji i naprawdę ciężko mi ale nie mam do kogo zwrócić się o pomoc.Otoz od dwóch miesięcy jestem po rozwodzie oczywiście z jego winy bo znudziło mu się życie rodzinne i zostałam z córeczką co ma 1,5 roku.Ale do sedna sprawy.Do końca tego tygodnia pilnie potrzebuje 500zl,jest to naprawdę pilna sprawa.Ja chwilówki nie dostanę bo w chwili obecnej nie pracuje bo zajmuje się córeczką.Blagam kochani może tu uda mi się dostać pomoc bo jak nie Wy to już nie wiem.Nie wymagam żeby ktoś mi od tak sobie dał mi 500zl ale może wspólnymi siłami uda się zebrać te 500zl wpłacając np po 5zl lub 10,zależy ile ludzi miałoby te dobre serduszko :-( Podać mogę numer telefonu,mogę mieć kontakt z osobami które zechcą pomoc,może też znajdzie się osoba co zechce popisać bo naprawdę jest mi smutno i źle. Podam kochani numer konta PKO,jeśli naprawdę ktoś będzie mógł to byłabym bardzo wdzięczna! Aż łzy mi lecą pisząc to ale liczę na dobre serduszka...ja i moja córeczka. 27 1020 3088 0000 8802 0106 8378 Mój nr tel 669525547 Pozdrawiam kochani.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować