Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Synowa nie smazy synowi kotletów i wogole nie gotuje mu!

Polecane posty

Gość gość

Wszystko leży martwym bykiem. U mnie w domu to miał poprane, poprasowane i zjedzone a raz jak u nich byłam to włos mi się zjezyl na głowie. Nieugotowane a ona jak dziecko śpi to leży. Tak powiedziała. Często nie posprzątane. Ciągle tylko dzwoni po koleżankach która przyjdzie z dzieckiem bo jej nudno

Zamieszkaj z nimi i im sprzątaj jak Ci źle :D Dobrze kobita robi, dorosły facet, niech się ruszy, a nie cale życie "ugotowane, poprane".

Gość gość
A ty co stara ruro się wpiepszasz między młodych co cie to interesuje>??? zajmij się swoim starym a od nich sie odwal.Ja już znam takie wscibskie babska jak ty!!!! Tesciowa to najgorsza cholera na świecie dla każdej synowej ,zapamiętaj to sobie!

Gość gość
O a co mamunia zazdrosna? to leć i smaż idiotko jak ci szkoda synka:):):)

Gość gość
To nie chodzi ze jestem zazdrosna. Ale nie mogę na to patrzeć. A syn robi na synowa która nie umie nic poza siedzeniem z wnuczka a poza tym nie na miejscu są uwagi o moim mężu bo juz nie jestem z mężem. Będzie kilka lat jak po rozwodzie. Tez bym chciała się przydac a syn jest zaniedbany. Skoro tyle czasu w pracy jest to ma przyjść do syfu i pustego garnka.

Gość gość
ile prowo ty jeszcze o tej synowej napiszesz?!

Gość gość
A syn się skarży że mu źle? Jak nie - to odwal się od tego małżenstwa, chyba że koniecznie chcesz zeby tez zakonczylo sie rozwodem tak jak twoje, i żebys miała synalka dla siebie. I nie bez kozery mąż cie w d kopnął i wziąl z tobą rozwod, w takim wścibskim wrednym babskiej to i sam diabel by nie wytrzymał. Na miejscu tej synowej pogoniłabym Cie gdzie pieprz rośnie.

Gość gość
A jak pogonic takiego diabla z życia?

Gość gość
Powiedzieć wprost - precz diable.