Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak długo żyją dzikie osły?

Polecane posty

Gość gość

Żyjący w VII wieku mnich i uczony Jan Klimak nie miał wątpliwości: groźba zoofilii czyhała na pobożnych ludzi na każdym kroku. W swoich pismach przytoczył nawet historię klasztornego pastucha, który „nieszczęśliwie uległ urokowi dzikich osłów i został sprowadzony na złą drogę”. Na szczęście władze kościelne czuwały. Za seks ze zwierzętami groziło nawet dożywocie.

Gość gość
Co za zaskoczenue;) biseks czyta prawosławna literaturę duchową?

Gość gość
Przedtem b. Kalistosa Ware cytował, teraz "Drabina duchowa" Jana Klimaka:) proszę, proszę;)

Gość gość
Osły i konie i buhaje som seksowne i tesz mnie prubujom uwodzić jak jezde na wiosce u wuja Wiecha.

Gość gość
I kruliki som takie miłe i pociongajonce. Takie bardzo fajne i zato ja ich kocham.

Gość gość
Kubusiowi 55 idzie rok już

Gość gość
Ja tak mam że jak pacze na konia to zawsze pacze mu na genitalia bardzo uważnie i wtedy sie pobudzam bardzo i słysze głos jego jak koniu muwi do mnie coby go brać od tyłu bo on ma ochote na ztosunek zemnom.

Gość gość
konie mają ochotę na stosunek z żabami ale żaby wolą pantery dlatego konie rozdeptują na drogach wszystkie żaby myszy i motyle

Gość gość
Jato mam zawsze ochote na ztosunek dlatego musze se bić gruche jak tylko jezde w kiblu, łazience aby na cmentarzu.

Gość gość
W kostnicy leży zimny i sztywny Lecz pracownik kostnicy jest jakiś taki dziwny Podchodzi wolniutko, dotyka całuje I znowu w mym mózgu się coś gotuje