Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćAntenka

Nie moge dodac postu

Polecane posty

Gość gośćAntenka

Hej. Czesto czytam wasze wpisy na forum. Sama chciałabym się was teraz poradzic. Chciałabym powiększyć sobie piersi. Byłam dziś u chirurga plastyka na konsultacji i jestem zawiedziona. Oczywiscie pójdę jeszcze do innego na konsultacje ale nie sądzę że zapoponuje mi inny lekarz cos innego. Mieszkam w Niemczech i tez tu będę się operowac. Powiekszenie biustu implantami anatomicznymi kosztuje 5500€ takze nie malo i chcialabym miec za tą cene juz porzadne piersi a nie jakies male. Moj rozmiar obecnie to 75A. Marze o rozmiarze 75C duzym, pelnym. Implanty anatomiczne odpowiadaja mi poniewaz chce aby piersi naturalnie wygladaly. Lekarz sprawdzal, mierzyl mnie i wzial mnie tez na kamerke gdzie urzadzenie w 3d pokazalo jakie najwieksze piersi moge miec, byloby to 255 gram. Moje piersi z pomiarow maja tylko po 80g. Niestety widzialam dotykalam przymierzalam implanty i 255g mnie nie zadowala. Lekarz stwierdzil ze nie wlizy mi wiekszych bo beda mnie plecy bolec, bo beda widoczne, bo beda ciezkie jak na mnie. Waze 47kg i mam 164 cm wzrostu. Mam 3 dzieci i wszystkie 3 karmilam piersia. Moje piersi to male "zwisy" Mam dosyc stanikow push up i kupowania normalnych stanikow mlodziezowych bo damskie z miseczka A mi nie pasuja. W stroju kompielowym wygladam okropnie dlatego chce sie zoperowac i poczuc wkoncu kobieta. Chcialabym 300 g implanty ale lekarz powiedzial ze on mi tego nie zrobi. Najlepszy lekarz w miescie, ma dobre opi ie i duzo pacjentek. Chętnie pojde jeszcze do innego tylko ze jesli wezmie mnie pod to urzadzenie to tez pokaze pewnie ze najwieksze moge 255g tak jak tutaj poniewaz wszyscy pracuja na jednym urządzeniu z tego co wiem. Tyle pieniędzy to juz jakis buist porzadny powinien byc. Jesli mam miesc 255 g i rozmiar sredni B jak lekarz to powiedział i wydac tyle pieniedzy to ja dziekuje poniewaz nie bedzie dużej roznicy. Posiadam w domu biustonosze w rozmiarze B i wiem jakie jest B. Kiedy karmilam dziec****ersia mialam C i bylo super takze B nie zadowala mnie. Co myślicie? Warto isc do innego lekarza? Czytam na forach ze dziewczyny sa niezadowolone z implantow ponizej 300 i kazda ktora takie posiada to odradza. Boje sie ze wydam tyle pieniedzy i bede siedziec i kwiczec

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować