Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z antykoncepcją

Polecane posty

Gość gość

Brałam tabletki Belara bez 7-dniowych przerw od około 3 miesięcy nie pamiętam kiedy zawsze miałam okres. Podczas tego czasu miałam często plamy od trochę krwi a trochę śluzu ale bez bólu jajników i typowej miesiączki. Skończyło mi się opakowanie tabletki już dziś nie wezmę a czuję ból jajnika i już było lekkie plamienie ale w ciemnobrązowym kolorze. Powinnam kontynuować a może zrobić przerwę i poczekać na okres wtedy zacząć od nowa? Chciałabym być zabezpieczona.

a przy tabletkach nie ma ulotki ze sposobem przyjmowania czy nie umiesz czytać? bo nie wiem, gdzie leży problem

Gość gość
up

Gość trujta się dalej idiotki
tabletki powodują raka i bezpłodność wy durne pipy

Gość gość
Dziewczyno koniecznie zrób przerwę !! Takie zachowanie jak nie robenie przerwy można robić raz na jakiś czas jak się chce przesunąć okres itd a a nie co miesiąc. Kiedy organizm ma mieć okres jak cały czas go blokujesz hormonem. Zrób normalna przerwę 7 dni i wróć do opakowania. I nie rób tak wiecej. Ja też biorę Belare od kilku lat i może że 3 razy zdarzyło mi się przerwy nie robić na wakacjach. Problemów żadnych nie mam. A ty poczytaj ulotkę bo widać że tego nie zrobiłaś

Gość gość
może po prostu c***igułki nie odpowiadają ?? Jak ja tak miałam przy starych tabletkach, to zaraz poszłam do ginekologa i zmienił mi pigułki na vines, bo są mega lekkie. Szybko działają i co najważniejsze nie mam żadnych skutków ubocznych

Gość gość
Przede wszystkim - metod antykoncepcji jest teraz tak wiele, ze jest naprawde w czym wybierac. Zyjemy w czasach, kiedy naprawde dla kazdej kobiety cos sie znajdzie. Jesli ktoras z was czuje, ze nie wie wystarczajaco wiele o antykoncepcji warto sobie poczytac dodatkowe informacje w internecie - na przyklad strona http://antykoncepcjanamiare.pl/abc-antykoncepcji/ bardzo fajnie przedstawia wszystkie informacje.