Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Powiem tak. We wigilię wypadł mi 13 dzień cyklu. Od tego dnia przez 10 dni mialam przyjmować tabletki (dupshaston chyba tak się zwą). Przez święta (25 i 26 grudnia) nie wzięłam (24 wzięłam) i wieczorem 26 dostałam okresu (chyba bo krawawilam ) aż do 31 stycznia. 1 stycznia odbylam 2 stosunki bez jakiegokolwiek zabezpieczenia (tak facet skończył we mnie). Po jakiś dwóch tygodniach zaczęły mnie swedzic piersi i były prawie non stop nabrzmiale i obolale. Dnia 22 stycznia dostałam okresu i krwawienie było koloru bardziej różowego i nie za wiele go. A teraz spóźnia mi się okres. Czy Mogę być w ciąży?

Gość gość
Czy mozesz? Pytasz o pozwolenie? Tak, mozesz.

Gość inkaijnaka
"Dzień dobry. Poprosze test ciązowy. Dziekuje do widzenia" Mówi Ci to coś. Tutaj naprawdę nikt wróżką nie jest, nauczcie się wreszcie. Co z tego, że cioci koleżanki kuzynka takie objawy miała i była. Ale może szwagierki bratowej akurat takie wskazywały na torbiele. Skąd mamy to wiedzieć. Czy tak cięzko wejśc do tej apteki :(

Gość gość
Nie jest problem wejść i kupić. Pytałam jedynie czy według was jest możliwość ciąży. Bardzo dziękuję za jak ze mądre odpowiedzi.

Gość gość
Jeśli wspólżyjesz to oczywiste ze to mozliwe. Nawet jesli sie zabezpieczasz jest to mozliwe. A Ty pisałaś o finiszu w Tobie wiec... Lec do apteki

Gość gość
Mozesz a nie musisz to jedyna odpowiedź, ktorej mozna tu udzielić. Naprawdę szkoda czasu na takie pytania, bo jedne odpowiedza ze tak, bo tak mialy. A inne ze nie, nie ma takiej opcji. Przeciez nie bedziesz porownywac statystyk ile jest na tak, a ile na nie. Kup test I sprawa w 5 minut sie rozwiaze

Gość gość
Owszem możesz być w ciąży. Rób test.