Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długo znaliście sie przed ślubem

Polecane posty

Gość gość

Dlugo znaliście sie z mężem przed ślubem ? Ile lat jesteście po ślubie ? małżeństwo szczęśliwe , udane ? czy raczej nie ?

Gość gość
My jestesmy razem 6,5 roku.O slubie nie slychac. choc coraz bardziej bym chciala,

Gość gość
4 lata przed 14 po.Malzenstwo udane raczej choc ciezko mamy bo mamy ciezko chore dziecko

Gość gość
5.5 roku razem przed ślubem. Po ślubie 16 lat. Dwoje dzieci. Małżeństwo udane.

Gość gość
13 lat razem, 10 lat po ślubie, 4 dziecko w drodze. Myślę że jesteśmy udanym małżeństwem.

Gość gość
Byliśmy ze sobą 3 lata I 4 miesiące (co do dnia :D ) przed ślubem. Obecnie 9 lat, 8 miesięcy i 6 dni po ślubie ;) Kochamy się jak wariaci. Im dłużej jesteśmy razem tym nam ze sobą lepiej.

Gość gość
6 lat , mielismy juz 2 dzieci

Gość gość
Za dlugo. Mam 29 lat, to moj 1 chlopak. 14 lat razem, 2 lata narzeczenstwa , 5 lat malzenstwa, 2 dziecko w drodze. Bywalo roznie. Bylo dramatycznie i niewidzialam sensu ciagniecia tego dalej. Burzliwie dorastalismy i docieralismy sie. Teraz jest idealnie! Znamy sie na wylot, myslimy jednym torem. Ja popatrze na meza i wiem czy jest ok czy zle sie czuje, czy chce sie o czyms wygadac. Mam cudowne zycie, ale jesli moja corka poszlaby ta sama droga to odradzilabym jej tak dlugi zwiazek przed slubem.

Gość gość
Dlaczego? Dlatego, bo momentami bylo na prawde toksycznie. Moj maz byl zazdrosny, zaborczy i myslal ze mnie ograniczy. Walczylam z nim i oto jestem przeszczesliwa. Bylo cholernie ciezko...

Gość gość
Ok.3 miesiecy sie znalismy .Jetesmy razem 13 lat.

Gość gość
1,5 roku razem przed ślubem,w tym roku będzie 11 rocznica.Raz lepiej,raz gorzej.

Gość gość
Ok.3 miesiecy sie znalismy .Jetesmy razem 13 lat.Malzenstwo udane i szczęśliwe,choc byly kryzysy.Ale udalo sie je pokonac.

Gość gość
A kogo tu szukasz?

Gość gość
Ponad 9 lat, niecały rok po slubie, póki co wszystko fajnie :P

Gość gość
Znaliśmy się od urodzenia praktycznie. W związku byliśmy przed ślubem 8 lat. Po ślubie jesteśmy 2.5 roku. Jest super. Kłócimy się i godzimy codziennie bo takie mamy ciężkie charaktery ale nie zamieniłabym go nigdy na innego.

Gość gość
zanim wzielismu slub mieszkalismy ze soba 5 lat. w tym roku bedziemy obchodzic 6 rocznice. slubu. dziecko w drodzd. malzenstwo bardzo szczesliwe.

Gość gość
4 lata. Jestesmy 12 lat razem

Gość gość
Przed ślubem prawie 5 lat razem. Po ślubie 2,5 roku. Mamy roczne dziecko. Małżeństwo udane. Jak w każdym związku są gorsze chwile ale nie wyobrażamy sobie życia bez siebie

Gość gość
Tygryska coś Ty taka zdesperowana?

Gość gość
Jakis miesiac, od pierwszego spotkania do zamieszkania razem ( przy trzecim spotkaniu). Najpierw zaciaglam go do lozka, zdal egzamin i tadammmm. Razem jestesmy 14 lat i mamy dwoje dzieci. Dwa razy sie rozstalismy, po roku i po 3 latach, na kilka mc. Teraz jest ok, robi to co ja chce, to nie mam sie przeciwko czemu buntowac.

Gość gość
5 lat przed ślubem, 7 lat po ślubie. 2 dzieci. Żona myśli, że udane. Gdyby nie dzieci dawno bym ją opuścił.

Gość gość
5,5 roku 3 lata jako narzeczona

Gość gość
gość dziś dlaczego tak musisz? Czego ci brakuje?

Gość gość
Jesteśmy ze sobą 12 lat zaręczyny były po roku ślub w następnym ;) w kwietniu mamy 10 rocznicę :) i jest cudownie. Jesteśmy bardzo szczęśliwi :) nie zmieniłabym nic.

Gość gośćewe28 gtf
Siedem lat przed ślubem i jesteśmy już sześć po slubie Dwoje dzieci, trzecie w drodze Udane małżeństwo

Gość gość
Znaliśmy się od dziecka, ale zaczęliśmy się spotykać kolo 30. Spotykaliśmy się 1.5 roku i ślub. Jesteśmy 3lata po ślubie i mamy 2 malutki dzieci rok po roku. Małżeństwo dojrzałe i udane, wyszalelismy się za młodu i teraz zajmujemy rodzina.

Gość gość
Niecałe dwa lata będzie. :) Ślub planowany na wrzesień, więc jeszcze przed nami. :)

Gość gość
4,5 roku razem, w tym 2,5 roku razem mieszkaliśmy zanim wzięliśmy ślub. W tym roku 6 rocznica ślubu i drugie dziecko w drodze :-) jest super.

Gość gość
7lat sie znamy za 2 lata ślub !! :)