Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długo znaliście sie przed ślubem

Polecane posty

Gość gość
Znamy się ponad 10 lat, od 8 jesteśmy razem, ślub we wrześniu.

Gość gość
Znaliśmy się 1 rok przed ślubem, bardzo się kochaliśmy. Dziecko urodziło się po 1 roku (nie było wpadką, a świadomą decyzją). Do 5-6 lat po ślubie było idealnie. I gdybyś wtedy mnie spytała o to czy nie za krótko się znaliśmy, odpowiedziałabym Ci, że NIE. Czułam się najszczęśliwszą osobą na świecie. Dziś jesteśmy po ślubie 14 lat, mamy jedno 13 letnie dziecko. Teraz w małżeństwie jest bardzo źle, wolałabym nie brać ślubu, myślę o rozwodzie, że samej byłoby mi łatwiej, nie kocham męża. I w życiu nie myślałam, że może nam się nie udać. Także różnie to bywa... :(

Gość gość
8 lat po przed ślubem, 5 lat wspólnego mieszkania. Teraz zbliża się 10 rocznica i jest coraz gorzej. On twierdzi że ja się zmieniłam, ja że on.

Gość gość
6 lat przed slubem. 10 razem i jestesmy szczesliwi

Gość kalinkaaaaaaaaaaa
Przed ślubem znaliśmy sie dokładnie 6 miesięcy Po ślubie jesteśmy 9 lat Jedno dziecko 7 lat Jest bardzo dobrze :)

Gość gość
Od momentu Poznania do ślubu 3 lata. Ale po roku rozstaliśmy się, mąż szedł do wojska, związek nie wytrzymał próby czasu, pojechałam na szkolenie a on napisał, że się wyprowadza. Potem żałował, 14 mc łaził za mną, w końcu dałam mu szansę, po mc zamieszkaliśmy razem, po kolejnych 7 wzięliśmy ślub. Jesteśmy 8 lat po ślubie, mamy 2 dzieci, jesteśmy szczęśliwi.

Gość gość
3 lata. Mamy juz wnuki.Bardzo udane małżęnstwo.

Gość gość
Bylismy razem 9 lat przed slubem, po slubie jestemy juz prawie 19 lat, mamy jedno dziecko ktore ma lat 9. Wiadomo ze raz jest lepiej a raz gorzej, ale w sumie chyba jestesmy udamym malzenstwem, czasami sie klocimy o dooperele ale generalnie mamy taka sama wizje zycia i takie sama plany... w kazdym razie zadne z nas o rozwodzie (raczej!) nie mysli :) :D

Gość gość
Przed ślubem 5 lat a po ślubie jesteśmy prawie 16!

Gość gość
Małżeństwo udane,choć nie zasze jest różowo ;-) .

Gość gość
3 lata przed slubem, po slubie 5 i pol, jest ok

Gość gość
Do zaręczyn pół roku do ślubu nastepe pół. Za miesiac 10 rocznica slubu. Mysle ze jest dobrze.mamay 3 dzieci

Gość gość
Przed ślubem byliśmy ze sobą 5 miesięcy. Jesteśmy 10 lat po ślubie i bywały gorsze momenty, ale ogólnie jesteśmy zgodnym małżeństwem i szczęśliwym. Dzieci nie mamy, bo nie chcemy.

Gość gość
5 lat przed ślubem, a 2 lata po ślubie był rozwód.

Gość gość
3 lata przed slubem. W tym roku byla pierwsza rocznica:)

Gość gość
Aha - malzenstwo udane- z kazdym dniem jest jeszcze lepiej

Gość gość
6 lat przed slubem sie znalismy , mieszkalismy razem i mielismy juz 2 dzieci za tydzien mamy 10 rocznice slubu :) dobrze nam razem , jestesmy udanym malzenstwem

Gość gość
5 lat przed ślubem zamieszkaliśmy ze sobą po 3 miesiącach znajomości.Po ślubie jesteśmy 9 lat.Dwójka dzieci 4latka córeczka Lili oraz 7miesięczny Kacper .Udane małżeństwo.

Gość gość
Razem od 21 lat, znamy się od dziecka, po ślubie 16 lat , dwoje dzieci: jedno starsze plus niemowlę. Jest dobrze.

Gość gość
Po roku chodzenia zaręczyliśmy się i w sumie ślub wzięliśmy znając się 2 lata. Jesteśmy już 5 lat razem i mamy udane małżeństwo

Gość gość
6 lat przed ślubem. .Dziecko urodziło się rok po ślubie .Po 7 latach rozwód .W sumie 13 lat razem.

Gość gość
Więc nie ma reguły.

Gość gość
Znamy się 8 lat. Niecałe 8 jesteśmy w związku, bo po 3 miesiącach znajomości staliśmy się parą. Po miesiącu związku zaczęliśmy pomieszkiwać ze sobą, w tygodniu u mnie, u niego w weekendy (bliżej do pracy było ode mnie). Po roku związku, już wspólne mieszkanie, po 5 latach wspólnego mieszkania a 6 latach całego związku wzięliśmy ślub. Czyli jesteśmy małżeństwem dwa lata. Ślub nic u nas nie zmienił poza moim nazwiskiem i sposobem wspólnego przedstawiania komuś , już nie "to mój partner/partnerka XY", tylko "to mój mąż/małżonka XY". Znaliśmy się na wylot już zanim poszliśmy do USC, także rozcxarowań nie było, żadnego zrzucania masek, bo maski zrzuciliśmy już w trakcie wspólnego mieszkania dawno przed ślubem, co pozwoliło nam się dotrzeć, dopasować. Dzięki temu ślub był bardzo dojrzałą i całkowicie świadomą decyzją :).

Gość gość
Byliśmy 8 lat razem z czego 6 mieszkaliśmy ze sobą. Po ślubie jesteśmy 9 lat. Jedno dziecko. Przechodzimy kryzys. Myślę o odejściu.

Gość gość
Byliśmy 5 lat razem w tym 3 mieszkaliśmy razem. Obecnie 6 lat po ślubie i trójka dzieci. Są gorsze momenty ale ogólnie jest ok.