Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety czy ktoras z was gotuje na gazie?poleccie dobry czajnik na gaz....

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o taki który nie przekracza 100 zł i nic się z nim nie stanie Poprzedni mialam emaliowany z olkusza i niestety emalia w srodku sie zdarla..podobno to szkodzi gdy sie w takim gotuje Juz nie wiem jaki czajnik kupic bo strasznie czesto sie gotuje u nas wode na herbate w domu.

Gość gość
Kupić elektryczny, z regulacją temperatury. Serio, dużo praktyczniejszy, zwłaszcza przy częstym użytkowaniu. Ja do "gazowych" już nigdy nie wrócę, nie opłaca się.

Gość gość
Nie mogę pozwolić sobie na elektryczny bo u nas w domu gotuje się wodę więcej niż 10 razy każdego dnia Prad by mnie zjadl a kuchenke intak mam gazowa.

Gość gość
Kafeteria.... Kobieta pyta o poradę w sprawie czajnika na kuchenkę gazową i dostaje odpowiedź, żeby kupiła sobie elektryczny. Ech...

Gość gość
A u mnie nie gotuje się wody dużo, bo głównie ja piję herbatę, ale i tak wolę zwykły metalowy czajnik, po prostu woda z elektrycznego nie smakuje tak samo. Kupuję najzwyklejsze w hipermarketach, tylko po zagotowaniu wody odstawiam na bok, żeby nie brudzil się przy gotowaniu.

Gość gość
Już pisałaś dawno temu,jeszcze nie kupilas tego czajnika. Ja mam emaliowany kupe lat chyba z Rybnika i cały czas jak nowy wewnatrz i na zewnatrz.

Gość gość
poleccie model jakis lub marke

Gość gość
Polecam z Floriny -mam srebrny z przypominającą drewno rączka i używam prawie rok i jest ok .

Gość gość
ja mam z emalii olkuskiej juz kilkanascie lat i nic z nim sie nie dzieje.

Gość gość
Mam szklany elektryczny. Wiem co piję.

Gość gość
Emalia zchodzi, kup zwykły metalowy czajnik nie łączony tylko wytlaczany z metalową rączką a u góry kawałek plastiku drewna bo jak będzie plastikowa rączka to też może się stopić. Myślę że znajdziesz tylko nie gwarantuję że w 100 zl się zmieścisz. Kupiłam taki i już bardzo długo go mam i jestem zadowolona. Reszta może i ładna być ale szybko rozwalające się badziewie