Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem kobieta, 32 lata i zarabiam 8000 netto

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny uczcie się i bądzcie niezależne. Najgorsze to być na utrzymaniu męza , który moze odejsc, zachorowac, noga sie powinie Nikogo nie musze prosic o pieniadze, i buduje swoja kariere..

Gość gość
Zgadzam sie. Jestem facetem i szanuje takie kobiety jak Ty. Nie rozumiem jak można siedzieć w domu i robić za sprzątaczkę i niewolnice seksualne.

Gość gość
gdzie pracujesz autorko?

Gość gość
No niestety dzisiejsze kobiety wola żyć na utrzymaniu męża. Najlepiej dzieci narobić a wykształcenia żadnego

Gość autorka wątku000
odpowiadając na pytanie, pracuję w korpo, nie jest łatwo. Każdy by chetnie zwiazal sie z kims kto ma dużo pieniedzy, ale zycie nie jest usłane różami i mało komu się to udaje a i wiele takich kobiet jest zdradzana, zostawiana..

Gość gość
wiekszosc kobiet które znam było mało ambitnych. Jedna na kasie utknęła 10 lat temu i po 10 latach dalej tam pracuje. Nic nie zrobiła aby coś zmienić, druga do wojska poszła na siłę, gdzie ma najniższys topień i spotyka się z męskim szowinizmem, trzecia związała sie z rozwodnikiem i zyje na jego koszt

Gość gość
Mam własna firmę logistyczną itd ,70.000tys na mc Żona wychowuje dziecko karierę zawsze moze zrobic jest prawnikiem Duzo kobiet robi kariery a po pewnym czasie dochodza do wniosku ze nie maja dziecka męża i są starymi pannami z kotem w domu i trochę drobnych na koncie

Gość gość
mozna mieć karierę i męża. Kto powiedział, że jestem stara panną:)? Mam narzeczonego. A poza tym lepsza stara panna z psem/kotem niż biedna na utrzymaniu męża alkoholika.

Gość gość
Jestem w Twoim wieku, ale pracuje tylko 3-4h dziennie i zarabiam w okolicach sredniej krajowej, tak zostanie dopoki dzieci sa male. Potem wroce do korpo i te 7-8 za etat bedzie, albo i wiecej.

Gość gość
to super, gratuluję :)

Gość gość
Krzysiu, nie wydurniaj sie:)

Gość gość
Jak dla mnie zarabiasz za dużo. Nie mógłbym być z kobietą, która zarabia ponad 2 razy tyle co ja. I żeby nie było, to też mam skończone studia, na państwowej prestiżowej uczelni...

Nie kpij kochana z kobiet mniej wyedukowanych bo pójdą Twoim tokiem myślenia i okaże się, że nigdzie paznokci nie zrobisz ;) Druga sprawa, że nie każdy ma możliwość edukacji. Czasem to wręcz niemożliwe. Również w korpo pracuję za nieco mniejszy pieniądz ale w życiu by mi nie przyszło żeby innym wytykać. p/s mam dzieci i nie mieszkam z mężem pijakiem :)

Gość gość
Nikogo nie musze prosic o pieniadze, i buduje swoja kariere.. x No to teraz napisz ile razy obrobiłaś gościom w czasie nie proszenia się i rozwijania kariery:D

Gość gość
autorko co studiowalas, stresujaca praca?

Gość autorka wątku000
Do: _iLoveReadingBooks dziś ..spoko, rozumiem, też dobrze. ważne że w domu nie siedzisz oglądając telenowele...

Gość autorka wątku000
skończyłam ekonomię, nic szczególnego Sama doszłam do tego, z nikim nie musiałam spać ani nic takiego A wy co robicie na codziem?

Gość gość
No widzisz dziewczynko. Ja zarabiam 25000 i być może jestem Twoim szefem. Twoje 8000 mi nie imponuje. Ja potrzebuje kobiety. Nie wspólniczki, nie pracownika ale kobiety. Takiej która będzie w domu jak przyjdę, taka która będę mógł zabrać na spontaniczny wyjazd a ona zawsze będzie miała czas i chęci, taką inną niż te zimne baby z biura. I nawet oddam jej te swoje 25000.

Gość autorka wątku000
?To teraz napisz ile razy obrobiłaś gościom w czasie nie proszenia się i rozwijania karierysmiech" rozumiem, ze Ty musisz tak działać :D?

Gość gość
No to się naszukasz. Są dziś jeszcze takie kobiety, które chcą czekać w domu, aż wróci mąż?? To chyba nie lata '50 ;)

Gość gość
"Dość dziś No widzisz dziewczynko. Ja zarabiam 25000 i być może jestem Twoim szefem. Twoje 8000 mi nie imponuje. Ja potrzebuje kobiety. Nie wspólniczki, nie pracownika ale kobiety. Takiej która będzie w domu jak przyjdę, taka która będę mógł zabrać na spontaniczny wyjazd a ona zawsze będzie miała czas i chęci, taką inną niż te zimne baby z biura. I nawet oddam jej te swoje 25000. .." rozumiem Twoje potrzeby, staram się nie być zimna..A z drugiej strony praca umysłowa wymaga twardego obycia i nie ma tu miejsca na uczuciowość :(( Cos za cos...

Gość gość
taaa 25000 i pewnie wymagania z kosmosu i dalej sam.

Gość fight club
A ja nie rozumiem jak można być w XXI wieku takim zaściankowcem żeby akceptować czy wręcz żądać od kobiety siedzenia w domu. Po prostu tego nie ogarniam. Nawet sprzątaczka jest dla mnie bardziej atrakcyjną kobietą niż taka co siedzi w domu i jej jedynym zajęciem jest ugotowanie obiadu i wyszorowanie kibla.

Gość gość
Chyba musiałabym przeprowadzić z mężem "poważną rozmowę", gdyby nagle zaczął wyskakiwać z "zabiorę cię tu i tu" zamiast "dokąd jedziemy? Moze...?", albo "jak wrócę do domu, to Ty.." zamiast "kiedy wrócimy do domu, to..." :)

Gość gość
Najlepszy przykład, że pieniądze szczęścia nie dają :) Ponoć 25k co miesiąc, a nadal sam :)

Gość gość
Chwalenie się kasa u facetów jest choooojowe a u kobiety choooojowe do kwadratu. Weź napisz coś normalnego, kobiecego. Np. "Jestem bardzo uczuciowa, delikatną kobietą i marzy mi sie rodzina. A do tego jestem niezla lasia. " Uwierz mi, będziesz miała życie jak w bajce.

Gość gość
Kariera i rodzina to zaden problem. Mamy troje dzieci, ja zarabiam netto 13 tys. , maz 15 tys.

Gość gość
to nie chwalenie sie, to stwierdzenie faktów i zachęta dla innych Do tego pewnie, że chce miec rodzine :D a Ten facet co tu ma 25 k, nadal sam i będzie sam. Stary kawaler najbardziej wybredny

Gość gość
25k co miesiąc i zaczynam mieć problem jak stare panny:)). Lepiej być samemu niż z kobietą.....pracująca. Takie na seks po pracy to ja mam na pęczki, ale szukam takiej której ....bede chciał codziennie kupować kwiaty. Taki jestem romantyczny. ;)

Gość gość
No widzisz dziewczynko. Ja zarabiam 25000 i być może jestem Twoim szefem. Twoje 8000 mi nie imponuje. Ja potrzebuje kobiety. Nie wspólniczki, nie pracownika ale kobiety. Takiej która będzie w domu jak przyjdę, taka która będę mógł zabrać na spontaniczny wyjazd a ona zawsze będzie miała czas i chęci, taką inną niż te zimne baby z biura. I nawet oddam jej te swoje 25000. x Zgadzam się odnośnie poglądu, że na partnerkę lepiej omijać korpobiurwy. Nie będę jednak oszukiwał, że mam 25k na miesiąc, tylko znaaacznie mniej :) Nie chodzi nawet o kobiety pracujące w biurze, tylko te "bizneswomen", które poświęcają pracy w korpo pół życia i wracają do domu późno. Korpo jest dobre na 2-3 lata, a potem trzeba z tego młynu spierdzielać, bo za bardzo ryje głowę. Zresztą to taka nobilitacja pracować w dziale HR albo marketingu i przewalać tabelki w arkuszach? ale już mamy karieręęę proszę państwa, no dajcie już spokój :)