Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety to psycho terrorystki... wszystkie bez wyjatku! Dlatego postanowilem, ze

Polecane posty

Gość gość

Zaczne szukac kobiet tylko bogatych. Jesli mam byc gnojony psycjicznie, terroryzowany, wyzywany, ponizany itd. To chociaz chce miec zniszczona psychike oplywajac w luksusach.

Gość gość
haha dobre.

Gość gość
sorry ale masz niedojrzałe podejście,bo z tego co napisałeś to dla ciebie liczy sie kasa a nie zdrowie,a co ci z kasy jak stracisz zdrowie psychiczne i zwariujesz,chorym psychicznie kasa jest niepotrzebna, ja bym stawiał na zdrowie a nie na kase,po cchuuj mi kasa,co mi to da,chyba ważniejsze jest żeby mnie nikt nie gnoił,a kasa zawsze sie znajdzie a jak nie to państwo da w opiece :-D

Gość gość
20:07 mam wysokie potrzeby materialne. Po za tym chce przekazac geny, wiec wole je przekazac z bogata psycho terrorystka niz z biedna psycho terrorystka.

Gość gość
Facet który daje sie terroryzować babie to jakaś pipka. Baby lubią być trzymane krótko.

Gość gość
A faceci lubią być trzymani na smyczy:p Mężczyźni i Kobiety lubią partnerstwo.

Gość gość
20:20 a pozniejbleca na policje, masz niebieska karte i sprawe w sadzie o znecanie sie - dzieki, ale spasuje.

Gość gość
20.08.jak masz wysokie potrzeby materialne to pracuj 24 na dobe i to za granicą to zarobisz 50 tys. i wtedy nie będziesz musiał użerać sie z bogatą terrorystką,poza tym pamiętaj,że bogate baby są skąpe,ona nigdy nie da ci tyle kasy ile byś chciał,bo ona w ten sposób trzyma cie w garści,bogaczka nigdy nie da facetowi majątku i to tak od razu,bo ona wie,że on by zwinął kase i zwiał,ona będzie ci dozować kase tak jak byś dostawał wypłate i to nie będą jakieś kokosy,bo bogaczki są skąpe,naprawde :-D

Gość gość
20:35 a biedne psyco terrorystki w ogole nicnie daja i co?

Gość gość
gość dziś x nie mowie o przemocy ale kobiety nie lubia facetow pip wola dominacje faceta ale nie w sensie przemocy

Gość gość
21:07 to ci zglosza przemoc psychiczna, albo ekonomiczna i juz masz dzielnicowego na karku... kobiecie uwierza we wszystko, ale jak facet pojdzie ivpowie, ze kobieta sie nad nim zneca slownie i fizycznie (bo kobieta to bic przeciez moze), to go wysmieja... :O

Gość gość
20.38.jak dla mnie to zdrowie psychiczne jest wartością bezcenną i ważniejszą od kasy,jak sie rozchorujesz to potem nie wiadomo czy sie wyleczysz mimo kasy XD

Gość gość
21:12 a co mi po zdrowiu psychicznym jak geny nie beda przekazane?

Gość gość
gość dziś jezu ale meczydupa jestes. czy ty miales kiedykolwiek kobiete ? chyba nie.