Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu moi współlokatorzy się do mnie przez to nie odzywają?

Polecane posty

Gość gość

Jak moja koleżanka do mnie przychodzi atmosfera w mieszkaniu jest później dziwna. Mieszkam z taką dziewczyną i z chłopakiem ale to nie jest para. Kiedyś moja koleżanka nocowała u mnie dwa razy pod rząd, po tym współlokator nie odzywał się z miesiąc. Kiedy mu przeszło był okres czasu kiedy w miare normalnie rozmawialiśmy aż do wczoraj, kiedy niespodziewanie przyszła, on odebrał domofon ale nie był zły. Okazało się że u niej nikogo nie ma i zapomniała kluczy. Poszłyśmy na piwo, wróciłyśmy do mnie na noc, rano wyszłysmy a jak wróciłam współlokator znowu się nie odzywa, nawet nie powiedział ,,cześć''

Gość gość
rachunki za wode wyzsze. nikt nie chce bulic za przesiadywanie obcych//

Gość gość
właśnie nie, płacimy ciągle tą samą kwotę. Do niej przychodził chłopak kiedyś częściej, do niego koleżanka przyjechała w weekend i też nic

Gość gość
sorki,ale też bym był zły na ciebie,bo zauważ że wpuszczając kumpele do ,,waszego wspólnego mieszkania-wynajmowanego'' męczysz współlokatorów jej obecnością,oni może chcą być sobie sami w mieszkaniu i mają do tego prawo bo płacą za to,a ty im fundujesz wysłuchiwanie pogawędek znajomej,oni może nie chcą jej słyszeć w mieszkaniu a muszą jej słuchać bo ty ją wpuściłaś, trzeba liczyć sie z potrzebami współlokatorów którzy płacą za swój azyl a dostają na kark twoją kumpele, ja myślę,że tu nie chodzi o wode czy prąd bo przez te 2 dni ona zużyje minimalny prąd,tu bardziej chodzi o zakłócanie spokoju współlokatorom którzy chcą sie czuć swobodnie w mieszkaniu za które płacą a nie mogą sie czuć komfortowo przez twoją koleżanke - nawet zrobienie kupy może ich krępować przy niej bo jej nie znają i nie chcą poznawać, nie pozwól jej przychodzić a jak coś to spotykajcie sie u niej, popatrz jaka ona jest sprytna,ona nie chce zapraszać do siebie tylko pcha sie do ciebie,zmień to! :-D