Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gugulec

Mankietowa resekcja żołądka

Polecane posty

Gość Gugulec

Witajcie. Poszukuję osób , które chcą bądź zmniejszyły sobie żołądek. Ja przygotowuje się do operacji w Białymstoku. Czekam na opinie, pytania

Gość gość
nie zmniejszenie zoladka a do psychiatry!

Gość Gugulec
Drogi "gosciu"- gdybyś miał odrobinę inteligencji i wiedzy wiedzialbys, ze psycholog jest obowiązkowy przed tego typu operacjami. Proponuję Ci,abyś sam się tam wybrał i leczył z tej nienawiści do wszystkich. Trzymam kciuki za pozytywne wyniki leczenia oraz następnym razem zanim się wypowiesz jakikolwiek temat, poczytaj, dowiedz się wszelkich informacji bo trochę wstyd debila z siebie robić.

Gość gość
Mój tata leczył otyłość balonem żołądkowym. Dzięki temu wypracował nowe „zdrowe” nawyki żywieniowe, bo ten balon ogranicza łaknienie i potrzebę dostarczania organizmowi pokarmu. Do tego przestrzega diety i wygląda o niebo lepiej! Zabieg miał w Wawie robiony w CMD. Jak chcesz to mogę go podpytać i dać namiary na jego lekarza?

Gość gość
LRYGB 7 lat temu

Gość Gemero
Obecnie jestem pacjentem warszawskiego ośrodka bariatrii przy szpitalu św.Elżbiety i jak na razie wspólnie z lekarzami próbujemy odchudzania bez wykonania zabiegu. Chwilowo dostosowuję do indywidualnego programu dietetycznego jaki został dla mnie ułożony przez lekarzy, uczę zdrowych nawyków żywieniowych od podstaw oraz kontroli masy ciała. Jeżeli to nie pomoże to jak najbardziej kwalifikuję się do zabiegu mankietowej resekcji żołądka. Jak dla mnie taki zabieg to już ostateczność, warto najpierw spróbować odchudzania pod okiem specjalistów.

Gość Jeanettea

Hejka . 

Jest ktoś po resekcji rękawowej żołądka ? Chciałabym pogadać .