Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test negatywny a jednak ciąża czy któraś miała taki przypadek?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie otóż ostatni okres miałam 14.01.2018 moje cykle są 29 dniowe okres spóźnia mi się już 9 dni . Kochałam się z narzeczonym bez zabezpieczenia stusunek przerwany ale nigdy nie kończył we mnie nie. Nie stosujemy żadnej metody antykoncepcji. Od pięciu dni mam objawy typowe jak i dla okresu jak i ciąży. Mam okropne bóle jajników i krzyża , powiększone opuchnięte aż sine piersi , brązowe sutki , skoki temperatury , wczoraj rano miałam delikatne brązowe plamienie widoczne tylko na wkładce . Dziś rano zrobiłam test ciążowy-Pink Test ale ani cienia drugiej kreski. Czy jest możliwość że mogę być jeszcze w ciąży , a może któraś z was tak miała? Myślałam że może już po tylu dniach od spodziewanej miesiączki może coś się pojawić bo objawy na to wskazują Co o tym sądzicie czy mam jeszcze szansę na drugą kreskę i czy jest sens powtórzyć test ?

Gość gość
Zaburzenia hormonalne. Idź do ginekologa.

Gość gość
Być może to zaburzenia:( ale czuję się jakoś inaczej..

Gość gość
Skoro test negatywny to zrób betę i niezależnie od wyniku idź do gina.

Gość gość
ja tak miałam- najpierw negatyw a za jakieś 2 tygodnie powtórzony bo okresu nadal było brak i 2 grube krechy. Im wyższy poziom hormonu hcg tym kreski się pokażą szybciej, ale to też odpowiada za wymioty itp

Gość gość
Ja też czekam. Mi się spóźnia już 14 dni :S

Gość gość
A byłaś ostatnio przeziebiona? Bralas dużo Wit c? To może opoznic krwawienie.. poczekaj jeszcze parę dni i zrób test ponownie. Miałam w tym.miesiącu podobnie i też się jakoś dziwnie czułam.. zrobiłam test. Wynik negatywny a po paru godzinach okres przyszedł. Więc objawow sobie nie wmawiaj. Zrób następny test i w zależności co wyjdzie idzie do gina

Gość gość
Miało być niezaleznie od wyniku idź do gina

Gość gość
Ciężko co kolwiek u mnie stwierdzić bardzo chciałabym żeby fasolka się pojawiła mam nadzieję że nie jestem na coś chora

Gość gość
Ostatnio nie byłam chora nie miałam żadnych stresów wszystko było wporządku ani nie schudłam gwałtownie witaminy C tez nie brałam

Gość gość
To w końcu staracie się czy nie. Bo z jednej strony przerwany a z drugiej piszesz że bardzo chcesz mieć dziecko.

Gość gość
Są szanse na ciaze także póki co nie mysl że to choroba. Zrób kolejny test w sobote lub niedzielę. Jeżeli okres się nie pojawi albo jesteś w ciąży umów się na wizyte

Gość gość
omg "fasolka" - ile ty masz lat, 14?

Gość gość
omg "fasolka" - ile ty masz lat, 14?

Gość gość
Jeden negatywny test właśnie wciąga mleczko, a drugi negatywny test zaraz kończy lekcje... także tak.

Gość gość
Zależy kiedy robi się test. Jeśli zbyt wcześnie to logiczne że nie wykryje ciąży. Ale u autorki to już 9 dni po terminie a cykle ma regularne.

Gość gość
Az takim dzieckiem to nie jestem mam 26 lat :) Stosujemy z narzeczonym stusunek przerywany bo planujemy ślub i nie widzimy potrzeby zabezpieczenia się teraz :)