Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ściągnie soczewek

Polecane posty

Gość gość

Witam nie wiem jak zdjąć soczewki nie czyje jej wogóle pod palcem :( ani nie chce zejść :( nie wiem co robic pomocy!!

Gość gość
Ja nie sciagam, nie widze potrzeby :)

Gość gość
Musisz sie odprezyc, wymyc rece i poprostu wyjac je z oka. Kazdy ma inna metode, ja poprostu wyjmuje je dwoma palcami, jednym podwazam, potem normalnie zostaje mi soczewka na czubku palca i wkladam ja do pojemniczka. Nie przejmuj sie, ze cos sobie uszkodzisz, bo ty dotykasz tylko soczewki, a nie zrenicy. Zreszta szybciutko zorientujesz sie jak cos za boli. Potem zdobedziesz taka praktyke, ze kilka sekund i po sprawie.

Gość gość
Ale ja ich wgl nie czuje pod palcem oko sobie podrażnilam prawe już :'( boję się :' ( bo na żadnym oku nie czuje i nic nie schodzi :'( nie wiem co robić jest to możliwe że podczas jak mi oko łazawolo gdzieś wypadły?

Gość gość
Albo że wpadły gdzieś pod powieki? Ale dwie na raz? Pod prawym okiem czuje jak bym miała coś pod powieka :'(a pod drugim nie więc nic z tego nie rozumiem!!!

Gość gość
Okulary? A komu to potrzebne? Soczewki są o niebo lepsze! 1. Nie widać ich, dzięki czemu przeważnie wyglądasz atrakcyjniej. 2. Pozwalają w spokoju uprawiać sport. 3. Nie musisz martwić się o to, czy ich nie zarysujesz. 4. Nie parują. 5. I wiele, wiele innych! Na stronie https://www.acuvue.pl/soczewki-kontaktowe/moist-astygmatyzm/zalety jest fajny tekst o przewadze soczewek w przypadku astygmatyzmu - polecam niedowiarką.

Gość mczay
Jeśli jej nie czujesz, to może ją zgubiłaś? Czasami się to zdarza - szczególnie w przypadku soczewek tanich marek, niskiej jakości. Kup sobie porządne soczewki, a gwarantuję, że takie sytuacje nie będą się zdarzać... Zerknij sobie na https://mylenshop.com/pol_m_soczewki-toryczne-633.html - w ofercie sklepu można znaleźć soczewki różnego typu i różnych marek...