Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinnam mieć pretensje do teściowej?

Polecane posty

Gość gość
10.33 A co ma wyprowadzenie na Mazury po 40 do emerytury?? Nie napisała, że będzie na emeryturze, tylko że się przeprowadzi. I będzie korzystała z życia z mężem. To pracy zmienić nie wolno?? Jakiś zakaz??

Gość gość
10:51 Dużo o tobie wiemy,wystarczy poczytać, znamy życie, jesteśmy doświadczone i nic dobrego z ciebie, jak grypa, zaraza już było pisane , nie życz nikomu co tobie niemiłe, karma wraca, a młodość szybko mija. To ty nic o nas nie wiesz.

Gość gość
gość dziś Masz czas dla klawiatury a nie masz dla rodziny,więc czas kończyć dysksję z kimś takim.BAY

Gość gość
też uważam że moi rodzice są szczęśliwi ta gdzieś nie muszą patrzeć na to co ja tu w mądrym internecie gdzie niby każdy się uczy , ale już nikt nie potrafi czytać ze zrozumieniem Jak to się mówi chcesz uderzyć psa kij zawsze się znajdzie :-)

Gość gość
gość dziś A kto ci tu każe siedzieć i kleoać co ślina przyniesie na jęzor,jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia to lepiej wytrzyj kurze.

Gość gość
10 57 a skąd wiesz że ja nie mam czasu dla rodziny ? Jesteś wróżką co ty o mnie wiesz no co w tym anonimowym świecie gdzie możesz mi ubliżyć jak ci się podoba gdzie możesz wszystko jesteś tylko nic nie znaczącym gościem :-) NIC o mnie nie wiesz a oceniasz i piszesz swój scenariusz dla mojej osoby fajne świadectwo sobie wystawiasz

Gość gość
11 01 no popisz się jeszcze z gościa bo coś ci nie wychodzi cwaniaro

Gość gość
a czytać i pisać mogę co chce i gdzie chce jak chce nie masz wyłączności na bycie korfą internetową :-)

Gość gość
10:58 ty już niczego się nie nauczysz, juz nikt ciebie nie wychowa, nienawiść i głupota tobą rządzi, biedna twoja teściowa, biedne dziecko, męża pewnie nie masz, bo czepiasz się teściowej a o mężu ani slowa

Gość gość
11:04] ty chyba nią jesteś:) i to na etacie,bo klepiesz od rana do nocy,łatwo rozpoznać twoje wypociny

Gość gość
gość dziś Owszem wolno ci ale merytorycznie a nie zaczepnie,ubliżając innym

Gość Evie88
Przepraszam, czy ta dyskusja powyżej dotyczy tego, że któraś z "gościów" jest autorką tematu? Bo tak trochę się taki bałagan tu w komentarzach zrobił, że sama nie wiem o co chodzi :') Jak eee..ktoś by cos mial do autorki to-JESTEM TUTAJ :D I może w razie co, się podpiszę Autorka

Gość gość
Pytanie do Autorki.. Czy wypada ruszać matkę faceta ?czy pracuje czy nie pracuję,czy jej się chce pracować czy też nie,czy siedzi przed telewizorem a może leży?Nawet jeśli jej się nudzi to na nudę niekoniecznie jest bycie opiekunką codzienną, są jeszcze inne przyjemności .... odpowiem na twoje pytanie...tak wygląda roszczenie że ktoś czegoś nie chce co mu się narzuca z góry.

Gość gość
no bałagan zawsze będzie bo tu jest sam anonim wszyscy to goście a niektórzy to goście wróżki :-) czary mary i piszą o tobie scenariusz , wiedza lepiej , czy masz dzieci , ile , czy masz męża , teściową , wszystko :-) Wróżki mogą merytorycznie ci dpiertolić , A ty masz siedzieć cichutko i czekać , aż karma wróci naturalnie tylko do Ciebie :-) bo każda inna jest biała jak kartka papieru .

Gość gość
11 17 wiesz ja ci coś wywróżę otóż ktoś kto nie miał nigdy pomocy , jego relacje rodzinne są puste , zimne i brudne Nigdy nie zrozumie , że niekiedy może być po prosu inaczej :-)

Gość gość
Najlepiej niech każda we własnym domu zajmie się swoimi pisanymi obowiązkami i nie oczekuje że któs będzie ją wyręczał.To działa w obie strony bo znam kilka takich rodzin gdzie babcie tyrały, a jak juz odpracowały to nikt nie miał dla nich czasu,sąsiedzi pomagali.Bo dzieci pracowały a wnuki się uczyły,które wpadły na chwilke do babci w dzień emerytury by zabrać kasę.

Gość gość
11:21 Myślisz że ja tego nie rozumiem:) żartujesz sobie? pomoc jest fajna w obie strony szkoda żę tak rzadko to bywa albo wcale.

Gość Evie88
Tak jak pisałam na początku-teściowa narzeka, że nie spędza czasu z wnukiem, a na propozycje, że my bardzo chętnie ;) go jej podarujemy dowolnie kiedy, czy to na jeden dzień, wieczór, czy choćby właśnie te 2,5 godziny choćby jednego dnia w przedszkolu-ona nie chce. Te narzekania właśnie są problemem. Bo niby chce, a jak przychodzi co do czego to jednak nie. I ciagłe pretensje, że jesteśmy tacy i owacy. Teść jest starszy i pracuje, więc on faktycznie w weekendy woli wypoczywać. Ja rodziny niestety nie mam. No i tak to wygląda...

Gość gość
11:21 z ciebie wrózka jak z koziej d..saksofon,robiłabyś wszystko pod siebie.Spadam do pracy.PAAAAAAAAa

Gość gość
O sobie piszesz śmieciu, masz pretensje do wszystkich i wychwalasz sama siebie, widocznie nikt tego nie robi, bo nie ma za co cię pochwalić.Odczep się od ludzi, co wypracowali sobie emeryturę i mają prawo dysponować swoim czasem jak im się podoba, nie zaczepiaj to nie będziesz zaczepiana, gdybyś nie zrozumiała, trzeba będzie dosadniej, po twojemu.

Gość gość
Evie88 Delikatny człowiek zaczyna temat tak jak teraz go zaczęłąś,pierwszy wpis był prostacki i nie obrażaj się,nie wolno w taki sposób.

Gość gość
autorko olej nie pytaj nie poruszaj tematu zajmij się dzieckiem sama taki typ człowieka zepsuć krew :-)

Gość gość
11 26 nie o tobie nie zapominaj karma wraca twoje słowa :-)

Gość gość
Autorko, masz problemy z d**y, teściowa nie chce to nie chce, mówi to mówi, ale widzimy, że ty niczego nie rozumiesz i BIEDNA ta teściowa.Daj jej żyć i po temacie. Tyle w tobie żalu, o co ?

Gość gość
no i pokazują panie klasę swą i kulturę :-) a la graża z neta Czyli jak nie masz takiego zdania jak ja sz/m/at/o to ci zapiertole

Gość gość
11 30 a ty byś nie miała żalu jakbyś słyszała SPRZECZNE INFORMACIJE czyli nie mam wnuka , chce z nim spędzać czas a nie mogę ojojojojo No więc mamo możesz się spotykać z wnukiem ile chcesz i kiedy chcesz ? A nie nie raptem nie mogę :-D

Gość gość
11:29 przestań pierdolić kobieto, jesteś śmieciem

Gość gość
Nie nie miałabym żalu, dałabym starsze kobiecie spokój i zajęła się dzieckiem sama, ale to dla ciebie za trudne, biedna jestes

Gość gość
gość dziś skończ z tą terminologią,znowu zaczynasz,niedawno w innym topiku bluzgałaś,kto cię chował? ULICA

Gość Evie88
Niech sobie mówi, ale w takim razie aż mi się nie chce do niej przychodzić, bo za KAŻDYM razem jak przychodzimy jest to samo "buuuu ja chcę spędzać z wnuczkiem czas a wy mi nie pozwalacie". Jestem spokojnym człowiekiem, ale no...No właśnie. A co, mamy nie przychodzić? Jest jeszcze gorzej wtedy. Nie wiem, cyz to starość, czy samotność czy coś innego, ale takie coś strasznie męczy człowieka. Chce dla niej dobrze, ba-sugerowałam jakieś spotkania, koła zainteresowań, cokolwiek by się ruszyła, bo wiadomo-samotność potrafi źle wpłynąć na człowieka, a ona jest na nie. Wraz z upływem czasu jest coraz gorzej; własnej rodziny (nie licząć męża i syna rzecz jasna ;) ) nie mam, to trochę mi zalezy na niej i się martwię. Syn jest fajnym dzieckiem, można z nim pogadać, spokojnie się pobawić, pograć w jakieś planszówki, mieć jakąś taką dziecięcą rozrywkę, dlatego chociąz do tego zachecałam, widząć, że teściowa z rówieśnikami tak średnio chce spędzać czas. To jest strasznie męcząca i martwiąca sytuacja i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Bo ile można słuchać narzekań, i odmów przy próbie pomocy jakiejkolwiek?