Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinnam mieć pretensje do teściowej?

Polecane posty

Gość gość
11 32 nie mierz wszystkich swoją miara cnoto biała jak śnieg :-)

Gość gość
ogarnijcie sie kobiety,dajcie żyć tym którzy nie mają parcia na wasze potomstwo,to nie jest żadna przyjemność podcierać pupki,gotować żarełko i tyrać od rana do nocy jesli was wyręczają to nigdy nie nauczycie się jak wyglada praca całodobowa w domu przy dzieciach i garach. WY też tego nie będzie robić bo WAS wyręczają i pomoc wasza byłaby dla was za ciężka,udręką.

Gość gość
11 40 przeczytaj co autorka napisała jeszcze raz i wtedy odpisz tam nie ma nic o narzucaniu itd. itp. Ja ją rozumiem bo MAM TEŚCIOWĄ CO MÓWI CO INNEGO I ROBI CO INNEGO

Gość gość
Może to problem zdrowotny,może trzeba zadięgnąc porady,starość i samotność prowadzi do wielu chorób a wnuczek nie jest czymś co rozwiąże ten problem.

Gość gość
co to za czasy ludzie nie potrafią czytać I do każdego wpisu dopisują to co im się podoba po czym sami sobie na to odpowiadają :-o

Gość Evie88
No ona na pewno nie pójdzie do terapeuty; ludzi unika. Więc naprawdę czuję się w kropce i nie wiem co mozna by zrobić w tym kierunku :(

Gość gość
dziś Poczytaj wszystkie wpisy a pozniej zadawaj pytania,nie odpisywałam autorce,jest wiele innych w/wym wpisow gdzie żerują na babciach by gotowały dla całych rodzin.CZYTAJ a znajdziesz.

Gość gość
Autorko, chciałaś rady, to dostałaś ja tutaj wielokrotnie, martw się o siebie i daj żyć teściowej, inaczej, odpieprz się od teściowej troll, prowo, nie karmić trola, dobre sobie, ona martwi się o teściowa, dobre, poznaje jej styl

Gość gość
11 44 no zdziczała moja to samo jak robot Do tego mam manię kontroli wydatków na rachunki , czy lokaty wystarczy na pogrzeb itd. masakra

Gość gość
Jak ludzi unika to pierwsze symptomy choroby już są,tylko trzeba pomocy specj.Syn ma obowiązek się tym zająć.

Gość gość
11 45 ty jesteś trol

Gość gość
Tak, treściowa trzeba się zająć, taki obowiązek syna i synowej, może to jakaś choroba, do lekarza na badania zawiezcie matkę

Gość gość
No i jak mowa o pomocy dla teściowej, to wszystkie roszczeniowe synowe zniknęły, babcie nie dajcie się.

Gość gość
Niech synowe odczepią się od teściowych i odwrotnie. Tylko właśnie niech potem babcie nie mają żalu że wnuczki nie dzwonią na dzień babci itp. Jak babcie chcą mieć drugą młodość na emeryturze to ok. Tylko niech nie pier... ą potem z koleżankami że moja wnusia to czy tamto bo o wnusi nic nie wiedzą bo zwyczajnie nie miały z nimi kontaktu. Acha i niech dadzą sobie spokój z przychodzeniem na kawkę bo mamy muszą zajmować się dziećmi a nie pażeniem małej czarnej. I niech nie dzwonią co słychać tylko jak ich to naprawdę obchodzi to niech ruszą du..ę. Do autorki: nie możesz mieć pretensji do teściowej. Jedynie że ma rozdwojenie jaźni bo najpierw mówi że chce ,a potem że nie. Niech się zdecyduje.

Gość gość
a niby jak pomóc komuś kto tej pomocy nie chce :-) i została jedna niemota trolowska i będzie piertolic że sie zmyły :-d Wszystkie ciekawe a ty nie miałaś byc w pracy szmato czy jak tam nam się przedstawiałaś rano

Gość gość
14:40 Ty już się o te babcie nie martw, martw się o swoja głowę, czy to uleczalne.

Gość gość
gość dziś zgłaszam cie do administratora,dość inwektywów,nie myśl że jesteś anonimowa,znajdą cie i załatwią tak temat że nigdy więcej tu nie zajrzysz,zbanują i wyciągną konsekwencje za obrażanie potencjalnych uczestników w tej kafeterii,masz to jak w banku. Nie tolerujemy PATOLOGII!!!!

Gość gość
poszło

Gość gość
gość dziś Droga Pani,tak trudno Pani zrozumieć że babcia nie będzie sobie kupować "sympatii"synowej i miłości wnuczki w zamian za opiekę i rezygnację ze swojej swobody po przepracowanych 35/40 latach pracy. To jej czas i musi go wykorzystać tak jak chce i jeśli to synowej nie odpowiada to niekoniecznie owa babcia oczekuje na laurkę,która byłaby okupiona pracą przy dziecku.Babcie dziękują serdecznie za taką pamięc i wolą jednak drugą młodość na emeryturze. Mamy najpierw niech same się wykażą co potrafią,niech popracują ze 30 lat a pózniej zobaczą co będą robić na emeryturze i czy niańczenie w tym wieku to praca dla tych po 60-tce.

Gość gość
17 18 mów za siebie ja jestem babcią i mam całkowicie inne zdanie :-) kocham wnuki , córkę i synową chcę się im oddawać i pomagać jak mogę Tak że nie każda marzy o drugiej młodości na emeryturze , ja sie wyszalałam za młodu dziś jako dziadkowie chcemy mieć spokój i kochającą rodzinę

Gość gość
nie dość że troll to jeszcze psychol :-D zgłoś a nóż może ktoś ci pomoże i uleczy z tego odmóżdżenia

Gość gość
17:26] tobie odpowiadalam? nie sądzę:)

Gość gość
a to jest tylko forum dla wybranych ? nie sądzę :-)

Gość gość
ja tez zglosilam

Gość gość
było mow za siebie.

Gość gość
ja widzę że ta osóbka cały czas nie potrafi przeczytać tekstu ze zrozumieniem , i nie potrafi rozdzielić hejtu od krytyki o czym więc tu dyskutować To należało by zgłosić do specjalisty :-)

Gość gość
zadzwoń pod 112 :-D

Gość gość
do gościa z 17,26 Racja jest jak pupcia i każdy ma swoją więc jak coś robisz co c***asuje to twoja broszka,inni nie muszą a nawet nie chcą. Ty szumiałaś jak miałaś 20 lat a inni się wtedy uczyli,teraz czas mają na szaleństwa

Gość gość
17:40] grypa minęla a może temp.się utrzymuje