Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinnam mieć pretensje do teściowej?

Polecane posty

Gość gość
a mi się wydaję że tylko twoja racja się liczy i tylko twoja dupa widać po tym co tu i jak wypisujesz

Gość gość
to bawcie się ja znikam

Gość gość
glut przytrzasnął jej klawiaturę

Gość gość
gość dziś WYPAD!!!!

Gość gość
:-D

Gość gość
Trudno nie zauważyć że siedzi tu jedna synowa którą olewają, a ona bidulka wylewa jad na kafeterii bo wszyscy ją mają gdzieś i chce udowodnić że babki są od opieki nad wnukami,nie ważne że inni albo tego nie chcą bo są samowystarczalni albo są tacy którzy się na coś nie godzą.Jaki ma interes w tym ?nie wiem,gorzkie żale chyba.

Gość gość
gość dziś kocham wnuki , córkę i synową chcę się im oddawać i pomagać jak mogę Tak że nie każda marzy o drugiej młodości na emeryturze . bu ha ha ha ha ha

Gość gość
Pani co chce się oddawać rodzinie na emeryturze w imię spokoju jest wyjątkiem i powinna rozpędzić się i walnąć głową w mur, natomiast Panie, co chcą przeżyć druga mlodosc, korzystać z życia i wolnego czasu to już standard i roszczeniowe suki muszą sobie radzić same, wszak to nie takie trudne w czasach gdy wszystko jest na wyciągnięcie reki i żadne żale już nie pomogą, poszlooooo.

Gość gość
17:36. My też jako dziadkowie chcemy mieć spokój, więc nie dajemy się przerobić na darmowe niańki, kucharki, sprzątaczki, amen, droga Pani, współczuję serdecznie .

Gość gość
17:18 Dobrze powiedziane, warto założyć temat: Dlaczego współczesne młode matki myślą, że babcie nie lubią samotności,, spokoju, potrzebują laurek,, bawienia małych dzieci, obowiązków na emeryturze,, sprzątania za siedmiu,, gotowania dla 9. Naiwne to i głupie myślenie.

Gość gość
Znamienne, że teściowe nie zakładają tematów typu, czy powinnam mieć pretensje do synowej, a powinny!

Gość gość
W ogóle co za pomysł:)produkować dzieci i udawadniać wszem i wobec że babcia to ktoś kto powinien uczestniczyć w ich wychowywaniu i to najczęściej mają pretensje nie do własnych matek tylko do matek mężów.Czy Wy dostałyście dziecko w prezencie od teściowej,czy możę mąż zrobił je na szydełku? że takie pomysły wam się kręcą w móżdżkach.

Gość gość
17.26 Hej szalała szalała Hej bo jej sie pić chciało Ale jo nie będę, ale jo nie bede Hej bo chłopców niemało Ale jo nie będę, ale jo nie bede Hej bo chłopców niemało

Gość gość
Jezu jaki ty masz zryty beret :-D

Gość gość
17:26 Niektórzy chca na emeryturze szybko się zestarzeć i odejść z tego świata, ale tylko niektórzy, ich wola, ich sprawa. Natomiast reszta sama decyduje na co poświęcać czas. Wnuki są od kochania, a od opieki są matki.

Gość gość
Widac zezwierzęcenie tzw młodzieży, autorka powinna mieć pretensje do losu za zryty beret. Od kiedy to smarkateria rządzi dorosłymi, niedoczekanie.

Gość gość
gość dziś ponoć grypa z katarem dają takie:) objawy ,znasz to z autopsji. nie rzuca kobitka mięchem i nie chce się z tobą wykłócać o rację hi hi

Gość gość
lecz się :-D

Gość gość
a mi teściowa wychowuje dzieci na zmianę z moja matką i możesz mnie w doopke pocałować i je również bo zawsze robiły /robią jak mi sie podoba hiihii

Gość gość
19:35 Jak się smakateria od małego naprzygląda w rodzinnym domu,jak traktuje się seniorów to w dorosłym życiu myślą że ze wszystkimi tak można i sobie chcą pozwalać.Pogonić dziadostwo:D

Gość gość
złazić z drogi głupiemu bo nas pomylą

Gość gość
nie ma takiego wpisu 19 35 nie pij tyle bo już bredzisz za dużo %

Gość gość
Nie wszystkie teściowe są głupie bądz mają bezczelne synowe. Do całowania trzeba się częsciej myć.

Gość gość
dziś Kup sobie bryle,skoro nie widzisz:)

Gość gość
gość dziś nie ma takiego wpisu 19 35 nie pij tyle bo już bredzisz za dużo % xxxx Jakie prochy łykasz że ci na "ocka posło"????

Gość gość
ZADYMIARA siedzi i zaczepia dokąd nie dostanie się informacji od admina że ona to ona.Poczekamy zobaczmy.

Gość gość
19:41 Nic dziwnego jak ty w psychiatryku siedzisz hi hi hi hi

Gość gość
19:41 A mi teściowa to nawet dupkę myje, hi hi

Gość gość
A mi to pumeksikiem pięty ściera, hi , hi