Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z Eks blagam pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem święty ... Zdradziłem żonę był rozwód z orzekaniem o winie . Szybko bo na 1 rozprawie . Mamy syna 9 lat .. 700 zł alimentów Mieszkają w moim mieszkaniu .. Staram się jak mogę .. Ale ale .heh Moja eks pracuje w tak chorym systemie pracy godziny ustala pod mój grafik proszę by tego nie robiła bo jestem juz zmęczony np Dziś jadę na 6 rano aby zaprowadzić syna do szkoły na 11:45 bo ona ma idzie na 6:15 do pracy! !!!! W poniedziałek musze go odebrać o 14 i siedzieć do 24 !!!!! Bo ma nadgodziny. . Jestem w nowym związku moja obecna partnerka juz myśli o zakończeniu znajomość bo żyjemy pod grafik mojej eks .. Rozmawiałem z nią ze nie mogę tak robić ale jej zdaniem Mam zobowiązania według syna ... Przecież inni ojcowie biorą dzieci na wekeend czy na noc a ja non stop jak pies na łańcuchu .. Co mam robić . Prosze was o rady ...

Gość gość
Alimenty są zobowiązaniem wobec syna...

Gość gość
Wg mnie dobrze ci tak, dziwie sie tylko, ze jakas panna poleciala na rozwodnika z dzieckiem

Gość gość
Też się dziwię. To również Twoje dziecko. Rozwodu z synem też chciałeś?

Gość gość
gość dziś Alimenty są zobowiązaniem wobec syna... xx Jeśli nie zrzekł się praw rodzicielskich ma obowiązek również dzielić opiekę z matką. Kwestia dogadania się. Jeśli nie potraficie sami, sąd wyznaczy odpowiednie godziny.