Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nasze dzieci

Polecane posty

Gość gość

Około rok temu ze swoim synem , który ma 18 lat wprowadziłam się do swojego partnera który mieszkał sam z 19 letnią córką . Ja mam 36 lat ,partner 40 - układa się nam idealnie w końcu znależliśmy swoje drugie połówki i jesteśmy szczęśliwi . Kilka dni temu wróciliśmy wcześniej bez zapowiedzi z wyjazdu na narty , nie informowaliśmy naszych dzieci ze wracamy , byliśmy ciekawi jak sobie radzą ( jaki panuje porządek w domu itp itd ) Zastaliśmy ich oboje nagich w wannie podczas wspólnej kąpieli , po pierwszym szoku ( choć nadal nie potrafimy się z tego otrząsnąć ) oni nam wyznali że od prawie pół roku kochają się i nie chodzi tylko o sex ale o uczucie , podobno oboje nie mogą życz bez siebie i nie ma szans ze zakończą ten " związek " Z partnerem nie mamy pojęcia co robić

Gość gość
Nie są rodzeństwem więc w czym problem?

Gość gość
Tak są oboje dorośli , ale ciężko przyjąć do wiadomości ze moje dziecko i dziecko mojego partnera a nie długo męża tworzą związek . Nie sądzicie że może być to zle odebrane ? Od września będą przyrodnim rodzeństwem

Gość gość
Moim zdaniem trochę dziwnie to wygląda tzn rodzeństwo przyrodnie ale prawda jest taka że nie są spokrewnieni i teoretycznie mogliby się spotkać nawet jakbyś ty się z partnerem nie znała. Ale dziwnie tak jak sobie pomyślę ze " wasze" dzieci mogą uprawiać sex etc ;) dwie pary pod jednym dachem ;)

Co Was obchodzi jak zostanie to odebrane. Komu się nie podoba niech nie patrzy. Myślę, że rodzice powinni się cieszyć, że ich dzieci są szczęśliwe. Co byście zrobili jakby było odwrotnie. Syn przedstawia Ci przyszłego teścia a Ty się zakochujesz?

Gość gość
gość dziś Dziwne zeby w tym wieku nie uprawiali sexu :) szczerze to sama nie wiem jak bym reagowala w takiej sytuacji moj syn w pokoju obok uprawia sex z corka mojego partnera .... Niby tak jak mowicie nic zlego w tym nie sa rodzenstwem nie lamia tabu ale jednak Ona jest corka mojego faceta. Sa w takim wieku ze kazdy wtedy mysli ze to juz ta jedna ten jedyny , uwazam ze gorzej bedzie jezeli ich zwiazek sie rozpadnie teraz a nadal beda zyc pod jednym dachem z wami , a nastolatkowie jak sie rozstaja to z wielkiej milosci rodzi sie wielka nienawisc

Gość gość
Rodzeństwo przyrodnie ma jednego rodzica wspólnego a w tym przypadku tak nie jest. Będą jak coś rodzeństwem ale przybranym czyli niespokrewionym.

Gość gość
Ha ha ha, ale was nabrałam! Jestem mistrzynią prowokacji.

Gość gość
Wlasnie takze ich zerwania i tego jaka potem bedzie atmosfera w domu z partnerem obawiamy sie

Gość gość
kaffe_teria dziś Nie wtracamy sie , ale oni zaczeli zyc ze soba jak my , spia razem , caluja sie juz przy nas , ich uniesienia sexualne sa slyszalne w domu ,

gość dziś Proponuję uprawiać seks głośniej niż oni. Zrozumieją, że to nie bardzo komfortowe dla pozostałych osób. Chyba, że ich to bardziej podnieci.

Gość gość
kaffe_teria dziś nawet nie chce myslec co by bylo jakby ich to bardziej podniecilo

Gość gość
była by moze wspolna zabawa w 4 :)?

Gość gość
szkoda wam, że wy nie macie 18-19 lat i nie macie już tak siły się pieprzyć. Chociaż po wieku dzieci widać, że zbyt wcześnie się też pieprzyliście

Gość gość
gość dziś przyznaje ze troche szkoda nam ze juz nie mamy takich sil zeby tak pieprzyc

Gość gość
i to są rodzice jak swoim dzieciom wydarliby to co najpiękniejsze