Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mi opowiedział jak jego kolega świętował 30 urodziny.

Polecane posty

Gość gość

Jest to nasz wspólny znajomy, który ma dziec****artnerkę itp. W wieku 30 lat już się z nią spotykał i jak mi mąż powiedział co zrobił na 30 to czuje do niego wstręt. Pojechali sobie w 4 czy 5 do Bułgarii na dług i weekend (mąż też miał jechać ale akurat zbliżał się mój termin porodu) i gość za kasę w ciągu jednej nocy przeleciał biała kobietę, czarnoskora Francuzke i Azjatke. Podobno 1500 euro za cała noc zapłacił.

Gość gość
a ile poszło na wache?

Gość gość
Podobno,podobno

Gość gość
Ja tez mam wspomnienia z Bulgarii:):):):) I byłam tam bez męża.

Gość gość
ale drogo zapłacił. to jakiś bezsens z tą bułgarią

Gość gość
Znam azjatycki burdel w Warszawie.

Gość gość
i odkąd sie dowiedziałaś robisz mężowi laske w przebraniu czeskiej pielęgniarki w trakcie deklamując "och prosim cie prosim nafukaj mi na papku"

Gość gość
Tacy sa polscy mezczyzni

Gość gość
Tak, tylko polscy. Wogole burdelu dla Polaków wymyślili, bo że pracują tam głównie Polki to cała Europa wie.

Gość gość
10:5 przecież polki uchodzą za największe k***y znane na całym świecie... powiedzenie "łatwa jak polka" nie wzięło się znikąd.

Gość gość
Polki sa porzadne. W porownaniu do tych zza naszej wchodniej granice to aniolki. Tatmte to natretnie zaczepiaja facetow i awanturuja sie zeby korzystac z ich uslug, w dodatku roznosza syfilisy i sa agresywne.

Gość gość
Co Ty gadasz. Nie ma milszych i bardziej kobiecych kobiet niż Ukrainki. I te uwielbienie w oczach, Polki tego nie mają.

Gość gość
niezłych kolegów ma ten twój mąz skoro miał z nim pojechać.Pewnie też odstawia różne maniany ale o tym ci już nie mówi

Gość gość
Gdzie jest ten burdel azjatycki? Jakie mają tam panienki, zn chodzi mi o najniższy wiek?

Gość gość
ja mam takiego kolegę który jest zupełnie inny przy żonie a inny zupełnie gdy jej nie ma i jest sobą. Jego żona jest przekonana że jest cudownym mężem i ojcem ,robi to co ona chce . A w rzeczywistości jest obleśnym zbokiem i napala się na dziewczynki takie 11-14 lat.Nawet jeździ pod różne szkoły i obserwuje takie dziewuszki i się podnieca.Powiedział, że marzy żeby taką wy/ru/chać. Kilka razy nawet podszedł i zagadał do takiej dziewczynki. Na imprezie jak się rozkręci to gada takie obrzydlistwa że sie niedobrze robi, ohyda, a jego żona nic o tym nie wie że on taki jest i też jak autorka myśli że to inni są źli a jej maż taki w porządku

Gość gość
No i tak powinno być. Inne kobiety wybiera się na żony a inne na spełnianie fantazji. Chociaz 14 lat to przesada. Ale pomysl z trzema kolorami w jedną noc jest z******ty. Aż żałuję że to przeczytałem po za pół roku mam 30 urodziny :)

Gość gość
To zgłoś to na policję a nie czekasz aż tek pedofil przejdzie od "marzeń" do działań. W ogóle on, ty i całe jego towarzystwo jesteście siebie warci bo normalni ludzie od razu by takiego ewenementa zgłosili lub własnoręcznie "naprostowali".

Gość gość
Przesada to 11, znam taką co ma 14 i uwierz mi, to nie jest przesada:P